Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Ясна, Низкие Татры (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/5320-yasna-nizkie-tatry.html)

Oksa 24.02.2013 22:44

Сьогодні приїхали Л.Мікулаш, погода поки що не дуже радує - легенький плюс...((
Якщо кого цікавить інфа по дорозі - їхали зі Львова через Смільницю - черги майже не було - 2 машини, кордон пройшлидосить швидко, 30-40 хв. загалом. Правда, вперше на кордоні зустрілись з тим, що перевіряли технічний стан машини, а саме чи справні всі світлові засоби - фари, підфарники, поворотники, сигналка, і навіть підсвітка номерів! Виїхали ми о 7.30 і прибули в Л.Мікулаш в 17 год (по місц.)

Gora 24.02.2013 23:28

Цитата:

Коментар від Oksa (Коментар 206869)
Сьогодні приїхали Л.Мікулаш, погода поки що не дуже радує - легенький плюс...((
Якщо кого цікавить інфа по дорозі - їхали зі Львова через Смільницю - черги майже не було - 2 машини, кордон пройшлидосить швидко, 30-40 хв. загалом. Правда, вперше на кордоні зустрілись з тим, що перевіряли технічний стан машини, а саме чи справні всі світлові засоби - фари, підфарники, поворотники, сигналка, і навіть підсвітка номерів! Виїхали ми о 7.30 і прибули в Л.Мікулаш в 17 год (по місц.)

Це наші авто провіряли? :)

Oksa 25.02.2013 22:07

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 206880)
Це наші авто провіряли?

Ні, поляки.

ledokol 26.02.2013 10:09

Подскажите. В Словакии есть летом акции на абонементы, как на Буке?
Спасибо.

Gora 26.02.2013 10:59

Є! Цього сезону Акція діяла до 21 грудня 2012 року. Можна було придбати Супер Ясна Скіпас на 10 будь яких днів сезоу 260 євро, або на 15 днів тохи дорожче(скільки не пам"ятаю). Скіпас діє в Високих Татрах та Татраландії(універсальний)

wwa 26.02.2013 13:48

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 207294)
Є! Цього сезону Акція діяла до 21 грудня 2012 року. Можна було придбати Супер Ясна Скіпас на 10 будь яких днів сезоу 260 євро, або на 15 днів тохи дорожче(скільки не пам"ятаю). Скіпас діє в Високих Татрах та Татраландії(універсальний)

Я за 350 купил на весь сезон.

Gora 26.02.2013 13:54

Безлім?

wwa 26.02.2013 14:13

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 207347)
Безлім?

Да!
Я купил всей семье на весь сезон.
Я теперь просто обязан ещё раз катнуть в Ясне!!!

MorAnna 26.02.2013 14:25

Цитата:

Коментар від wwa (Коментар 207357)
Да!

Ну, что, Вы, батенька, ломаетесь! Колитесь: количество охваченных лиц, период шары... И особенно предлагаю остановиться на моменте, как Вы нас, своих искренних поклонников, поставите в известность о следующей акции невиданной щедрости. А, дяденька?

Gora 26.02.2013 14:43

Цитата:

Коментар від wwa (Коментар 207357)
Да!

Стри будь ласка в лічці лишні повідомлення, а то у твоєї почтової скриньки передоз:crazy:

Вибачте Офтопп!

wwa 26.02.2013 20:30

Цитата:

Коментар від MorAnna (Коментар 207364)
Ну, что, Вы, батенька, ломаетесь! Колитесь: количество охваченных лиц, период шары... И особенно предлагаю остановиться на моменте, как Вы нас, своих искренних поклонников, поставите в известность о следующей акции невиданной щедрости. А, дяденька?

То батенька, то дяденька:shock:
Ставлю в известность: следите за оф. сайтом Ясны. Там перед каждым сезоном можно купить скипассы со скидкой на 10 дней, 15 дней и на весь сезон. Cenn?k skipasov - Jasn? N?zke Tatry
Если покупать зарание, то на весь сезон цена не 390, а 350 евро.:wink:

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 207378)
Стри будь ласка в лічці лишні повідомлення, а то у твоєї почтової скриньки передоз:crazy:

Вибачте Офтопп!

Сейчас почищу:friends:

MorAnna 26.02.2013 21:30

Цитата:

Коментар від wwa (Коментар 207529)
То батенька, то дяденька:shock:
Ставлю в известность: следите за оф. сайтом Ясны. Там перед каждым сезоном можно купить скипассы со скидкой на 10 дней, 15 дней и на весь сезон. Cenn?k skipasov - Jasn? N?zke Tatry
Если покупать зарание, то на весь сезон цена не 390, а 350 евро.:wink:

Так это же нормально для словянской души: хочешь что-то получить - льсти! :)
Называй врача доктором и прочая, прочая...
Ну, а то, что почти любой дяденька может быть батенькой, думаю, оспорено не будет! :agree:
За инфо отдельное нижайшее мучас грасиас!:)
Будем следить к началу нового сезона не только за хорошими номерами в Дружбе, но и за началом продаж скипасов на хороших условиях. А то на мою самоварную технику ещё скипас купи за полную цену и вешайся :D ), а лишний стимул ездить в ясну НЕ МОЖЕТ БЫТЬ ЛИШНИМ!
Мне там очень понравилось. :agree: И вернёмся обязательно.

wwa 26.02.2013 21:53

MorAnna :friends:

Я в позапрошлом сезоне брал на 15 дней (любые 15 дней в сезоне) и мне их не хватило на второю поездку. Пришлось докупать...
В этом решил взять на весь сезон. Реально выгоднее если по скидке. Хотя думал, что минимум три раза в Ясну мотнусь, а вот пока только второй раз пытаюсь вырваться!

MorAnna 26.02.2013 22:34

Цитата:

Коментар від wwa (Коментар 207561)
MorAnna :friends:

Я в позапрошлом сезоне брал на 15 дней (любые 15 дней в сезоне) и мне их не хватило на второю поездку. Пришлось докупать...
В этом решил взять на весь сезон. Реально выгоднее если по скидке. Хотя думал, что минимум три раза в Ясну мотнусь, а вот пока только второй раз пытаюсь вырваться!

А мы вот только начали и такое отличное начало, что хотелось бы почаще...

veresen 28.02.2013 13:14

В четвер 7-го числа виїжджаю зі Львова. Якщо хтось їде також, поїхали паравозіком. Їду через Смільніцу.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:35.