Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Ясна, Низкие Татры (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/5320-yasna-nizkie-tatry.html)

marianna 16.02.2013 17:35

Я б вам рекомендувала їхати через Самбір на Кросценко, далі через Ущики Дольні, Comancza, Medzilaborce і далі ви виходите на свій маршрут по Варіанту 2. Дорогу через Самбір восени трохи підлатали, на митниці народу нема, а далі ви швиденько перескочите в Словаччину через перевал. Хоч це і не міжнародна траса, але дорога хороша, ям нема і машин теж. В листопаді так їхала на Мюнхен.

veresen 16.02.2013 17:43

marianna, Дуже дякую, напевне так і зроблю. Але дуже боюсь дороги після Самбора :cry:

marianna 16.02.2013 17:46

Цитата:

Коментар від veresen (Коментар 204289)
marianna, Дуже дякую, напевне так і зроблю. Але дуже боюсь дороги після Самбора :cry:

Нема чого боятись, повільно проїдете, там не великий шмат дороги, але краще так, аніж стояти по 3-4 години на кордоні. Основне добре пропишіть в ГПС маршрут, виключіть опцію грунтові дороги і буде вам щастя))) Бо в мене були прецеденти, коли трохи заблудили через те що ГПС повів партизанськими шляхами.

videographer 16.02.2013 22:43

Народ, зорієнтуйте будласка по цінах на відпочинок у Ясній. Або просто наведіть свій приклад, хто скільки витратив взагалі.

Toskanini 17.02.2013 13:48

Цитата:

Коментар від videographer (Коментар 204378)
Народ, зорієнтуйте будласка по цінах на відпочинок у Ясній. Або просто наведіть свій приклад, хто скільки витратив взагалі.

дивлячись, де жити.. у нас з проживанням у J.Sverma 8 днів зі своїм спорядженням виходить 550 - 600 евро, враховуючи скіпаси, ресторани, спа-центри, автобуси, пиво та глінтвейни.... все..

Katyata 18.02.2013 23:20

Цитата:

Коментар від videographer (Коментар 204378)

Проживание - завтрак+ужин в Junior 360 евро (Январь месяц 7 ночей)
на горе не питались особо, максимум глинтвейны и чаи - 5-10 евр/день
теско туда-назад 50 евро(кому что надо)
скипас со скидкой 150 евр
сауны там сям может 30 еще..
Итого грубо без дороги - 650 - это минимум

Плюс дорога, личные траты- вещи, подарочки и тп..

StasV 19.02.2013 08:53

У меня немного другой рассчёт.
125 евро жильё с завтраком в гостинице в Микулаше за 7 ночей
140 евро скипасс с Liptov card
15 евро одно посещение Tatralandia
100 евро дорога на своей машине
100 евро на еду

Итого максимум 500 евро за неделю.

Gora 19.02.2013 11:03

У мене по сумам так як в Стаса 400-500 євро тільки на 8 днів. + чупа чупси :))
Доречі в Басенова 10 євро на двох кошує. Ходили приблизно через день, Можна за 18 євро, тоді включені ще й басейни з прісною водою всередині.

Oksa 19.02.2013 13:11

Доброго дня всім!
Цікавить наступне питання: як в Словачині з оплатою автобанів? тобто де потрібно платити, є на в'їзді шлагбауми чи треба на заправках віньєтки купляти? і яка приблизна вартість?

Вперше їдемо в Ясну, плануємо з 24.02 по 01.02, будем раді новим знайомствам на трасах або поза ними :friends:

StasV 19.02.2013 13:32

Винетка на 10 дней - 10 евро. Продаётся почти на всех заправках.

DeepSilent 19.02.2013 16:53

на месяц - 14 евро.

Demo4ka 20.02.2013 10:52

Цитата:

Коментар від kapprizz (Коментар 203323)
Уважаемые софорумчане, не подскажете где бюджетно и приятно остановится в Ужгороде на ночь? Едем машинами из Харькова в Ясну, и перед границей хотели переночевать. в Ужгороде.
Нас довольно много - 8 взрослых и 4 ребенка. Буду благодарна за контакты каких то хотелей и тд

У нас была такая же проблема. Мы выбрали частный отель Воробей, он есть в инете. Месяц назад 90 грн. с чел. без завтрака. Можно договориться с завтраком. Жилье чистое, среднее, но не VIP. Главное, мы загнали во дворик машину с боксом и не переживали. Хозяева приятные. Рано утром выехали в 6 утра и без очереди проехали границу.

Добавлено через 4 минуты

Цитата:

Коментар від veresen (Коментар 204057)
В мене залишилось питання.
Де можна нормально дешево харчуватись ? Чи є в Ліптовському Мікулаші кафешки де можна повечеряти за недорого і провести вечір ?
Сніданок в мене буде в пансіончику, обідати буду на горі (в теско куплю батон, масло, колбаску і зроблю собі бутерів), а от повечеряти хотілось б смачно і ситно.
Дякую.

Мы пару раз ужинали в Route66 . Дешево, большой выбор. Там мы и попробовали всеми хваленое Грилеване колено. Втроем еле съели. Это возле супермаркета Билла.

Добавлено через 57 минут

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 191161)
504 Євро коштує проживання у віп апартаментах 8 ночей з 6 дорослих. три кімнати, дві ванні кімнати + кухня.

А можно контакты такого жилья? Фотки? Где находится? И если ужинать где-то в кафешке, то есть ли возможность позавтракать где-то рядом, чтобы не самим готовить? У нас на следующий год есть виза, хочется без отеля съездить. Спасибо.

Gora 20.02.2013 11:41

VIP Apartm?ny Be?e?ov? Liptov

Booking.com: VIP Apartmany Besenova, Be?e?ov?, Словаччина - 17 Відгуки гостей. Забронюйте готель прямо зараз!

Снідали дома або на горі. Вечеряли в різних місцях, Навіть одного разу в Жиліні. Ми трохи активно відпочивали :))
Знаходиться в Ліптовіцький Міхал. 30 км від ясни, 10 хв пішком до аквапарку Басенова, подорозі смачненька піцца пиво і т. д.. Їхати в до Ясни по автобаму +- 25 хвилин.

Там доречі багато подібних пропозицій. Уважно вивчіть букінь ком.

Demo4ka 20.02.2013 12:12

Спасибо, Букинг тоже надо фильтровать. Не все золото, что блестит. А вот вы побывали и одобрили. Меня еще волнует вопрос. Эти аппартаменты высылают приглашение? (Это для наших друзей, для визы)

Gora 20.02.2013 12:33

думаю без проблем. У нас є візи. Якось не питали. Але власник цікавився чи маєм візи? можливо хотів дати запрошення. Богуслав нормально говорить по українськи та по російськи, по польськи, англійски. Дзвоніть йому.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:36.