![]() |
Цитата:
|
Ясна ідє до Львову? Зобстаньтє просіме.
А кто доньєсє нам пеніазє, з тим будєме розпровать ай по норскі, ай по чінскі :) |
Pozor!
Коротенька вижимка з власного досвіду стосовно славянських мов:
Нам, хто живе на заході, певне простіше - під боком славяни, причому різні, то ж їх мови на слуху з дитинства. Я проживши в Ужг 100 років розмовляю словацькою, ВСІ мої колеги у Львові розмовляють польською. На польській розмовляти не можу, але розумію без проблем, так само чеська, сербська також, але складніше. І вони так само нас, як мінімум розуміють. Отже перший варіант: звертайтесь до них на укр/рос вони вам відповідатимуть на своїй мові і всі все зрозуміють варіант 2: English, але з досвіду, заговорившись наприклад з поляком розпиваючи 5 літрів пива ви зіскочите з інгліша і перейдете на шось славянське, гарантую :) П.С. російської краще уникати хоч іі всі і розуміють, але "русский турист" ненавидимий европейцями так само як "колорадський жук" дачниками, але це окрема тема :) |
Nagyon jo :)
Cловаки часто охотно говорят по-русски, стереотип перестає діяти після нормального спілкування. Розуміють вони українську краще (більш подібна), але тих що розмовляють українською зустрічав одиниці. |
Чёт меня клинит... в Словакии время на час назад?:crazy: Помню точно, что разница на час.
У нас сейчас 17:45, а у них 16:45. Я прав? |
Кто-то располагает информацией о курсе Доллар/Евро в словацких обменниках?
|
Цитата:
|
Нифигасебе у них дурной курс
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Jasna наступает.
Вот такой билборд был сегодня замечен на выезде из Мукачева. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:59. |