Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Ясна, Низкие Татры (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/5320-yasna-nizkie-tatry.html)

Cosmo 01.01.2013 23:06

Я имел в виду для тех кто с детьми! Менталитет нормальный.. приеду отсканю чеки.. вы бы видели менталитет соседей.. стало бы не по себе
Раз ставят минусы.. то больше ни строчки.. успехов критикам.. ибо пишу то что вижу

Yurez 01.01.2013 23:16

Дык, вроде про проезд с детьми и так всё понятно!
bezplatné cestovné deti do 6 rokov (narodené od 1.1.2007)

tanais 03.01.2013 13:37

доброго всім дня. цікавить про знижки на катання, де можна взяти і за які гроші ту ліптов-кард (здаєця так). наскільки я поняла вона видається в готелях(але в готелях швидше за все жити не будем-пошукаєм шось попроще)

Леха 03.01.2013 13:39

Цитата:

Коментар від tanais (Коментар 190479)
доброго всім дня. цікавить про знижки на катання, де можна взяти і за які гроші ту ліптов-кард (здаєця так). наскільки я поняла вона видається в готелях(але в готелях швидше за все жити не будем-пошукаєм шось попроще)

http://www.liptovcard.sk/en/sales_points.php

Slavko_D 03.01.2013 15:02

еще можно воспользоваться Tatry card

Gora 03.01.2013 19:24

Цитата:

Коментар від Slavko_D (Коментар 190499)
еще можно воспользоваться Tatry card

Татра пас дає більші знижки?

Дочитався:agree: Тут крутіші знижки:))

ZVÝHODNENÉ CENY - NÍZKÉ TATRY
Hlavná sezóna – od 14.1. do 2.4.2013 Stredisko Druh lístka Typ lístka Cena bez TATRYPASS Cena

s TATRYPASS
Jasná 1 deň dieťa 23 € 21 €
Jasná 1 deň dospelý 33 € 31 €
Jasná 1 deň senior/ junior 26 € 24 €
Jasná (iba JUH) 3 dni dieťa 67 € 55 €
Jasná (iba JUH) 3 dni dospelý 96 € 79 €
Jasná (iba JUH) 3 dni senior/ junior 76 € 62 €
Jasná 6 dní dieťa 125 € 97 €
Jasná 6 dní dospelý 178 € 139 €
Jasná 6 dní senior/ junior 142 € 111 €

Slavko_D 03.01.2013 21:17

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 190546)
Татра пас дає більші знижки?

Якщо чесно я ще не порівнював, просто вчора був на Ясні продавець одного із магазинів рекомендував Tatry card, коштує 5 Євро, діє 1 рік

tanais 04.01.2013 12:48

Всім дякуюза інформацію!!!!

Цитата:

Коментар від Slavko_D (Коментар 190650)
Якщо чесно я ще не порівнював, просто вчора був на Ясні продавець одного із магазинів рекомендував Tatry card, коштує 5 Євро, діє 1 рік

а де її можна купити за 5 евро? (і скільки по тій карті можна купити абонементів на скільки людей?(здогадуюсь що тільки на 1людину:) але все ж таки)

Gora 05.01.2013 21:20

Цитата:

Коментар від tanais (Коментар 190479)

Ми будем жити теж не у готелі, а в приватному секторі. Це не звільняє власника маєтку від можливості приготувати до вашого приїзду Карту знижок(будь яку із наявних на даний момент)! Для цього потрібно максимум ксерокопії ваших паспортів.
Якщо газда не хоче того робити то навіщо вам то "попроще", Вам ще дорожче вийде, або точно ніц не ненаекономите. Короче. Міняйте місце проживання або хай робить то шо всі.

І ще. Карта в готелях видається на підставі вашого бронювання. Для власника маєтку це елементарно.

Доречі коли плануєте? Ми стартуєм 26 січня, Коби туку сніг ввалив, бо без снігу, прощай завдаток за апартаменти:crazy:

Добавлено через 5 минут

Згадав основне у нас покищо є мінімум два (можна з дитиною) вільних місця в апартаментах, та в машині також!!!:help: Так що можете приднуватися:beer: Я ітак буду Йти до курорту через Львів:pleasantry: 504 Євро коштує проживання у віп апартаментах 8 ночей з 6 дорослих. три кімнати, дві ванні кімнати + кухня.

KolyanV 05.01.2013 21:39

Цитата:

Коментар від Gora (Коментар 191161)
Згадав основне у нас покищо є мінімум два (можна з дитиною) вільних місця в апартаментах, та в машині також!!!:help: Так що можете приднуватися:beer: Я ітак буду Йти до курорту через Львів:pleasantry: 504 Євро коштує проживання у віп апартаментах 8 ночей з 6 дорослих. три кімнати, дві ванні кімнати + кухня.

504 евро за трехкомнатные аппартаменты на 8 дней, я правильно понял ???

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:16.