Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :)
Пересылка лыж наложеным платежом обойдется максимум в 130грн. Итого получается 2430грн, а новые 3500грн. По-моему разница ощутимая. Это так, размышления в слух...
Если разница в цене небольшая, то в Африке конечно же лыжи новее будут... А вот если разница в цене составляет треть, действует правило: Ну и что, что б/у? Через пару дней катания самые новые лыжи станут, такими же б/у... Только по другой цене...
2400 это не треть, а две трети. Т.е. ровно на одну треть дешевле чем цена новых - о чем я и написал раньше. Ну, а вообще, мне все равно дороже, дешевле, новые, старые - я вас ни на что не агитирую и ни к чему не призываю...