Горные лыжи и комплекты обьявления о продаже |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) |
19.11.2014, 00:46
|
#21 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
|
Цитата:
Коментар від ilinois
Так, є такі лижі в наявності. Нові. І модель минулого року (13/14) і вже цього сезону (14/15). Яка довжина лиж Вас цікавить? Пишіть на мою ел. пошту:
ilinoismp@gmail.com
|
Відписав, даруйте що з затримкою
|
|
|
25.11.2014, 17:59
|
#22 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Несколько секретов от Теда Лигети об особенностях его техники, правда на английском языке. Напомню, что Тед Лигети один из лучших лыжников планеты в дисциплине GS (слалом-гигант). Приятного просмотра!
|
|
|
03.12.2014, 16:59
|
#24 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Дуже довго я полював на лижі Head з лігійки flight series, а особливо на модель Venturi, їх було важко дістати, не міг знайти ні в магазинах, ні на форумах в межах України, минулого року теж постив в цю тему, на жаль не було у наявності. Вирішив спробувати удачу ще раз, Ілья приємно вразив наявністю даної лижі. Довго не думаючи вирішив купувати, і хочу поділитись враженнями роботи з даним продавцем.
Одже умови замовлення прозорі, ясні і на мою думку дуже чесні ( враховуючи нестабільний курс валюти в наш час ), продавець вчасно і повністю повідомляв про статус мого замовлення, з моменту оплати до моменту отримання, попутно висилались усі можливі фото ( товару, ТТН і т д ), що дуже радувало. З продавцем можна проконсультуватись з приводу різних питань таких як до прикладу " Які кріплення краще підійдуть на ту чи іншу лижу", попутно вдалось замовити і їх(кріплення) та палки, вже здавалось все, більше нічого не потрібно, і тут я згадав що потрібен чохол, проходять лічені хвилини як Ілья мені вислав пропозицію з чохлом до лиж, був приємно вражений. Дуже вдячний продавцю за лижі, було дуже зручно та приємно працювати з ним.

З мінусів: я просто не знаю що тут можна назвати мінусом, все було як умога найкращим чином.
Відкриваю сезон на цих фихідних, очікуйте фотки
|
|
|
17.12.2014, 01:23
|
#25 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Yura1337
Дуже довго я полював на лижі Head з лігійки flight series, а особливо на модель Venturi, їх було важко дістати, не міг знайти ні в магазинах, ні на форумах в межах України, минулого року теж постив в цю тему, на жаль не було у наявності. Вирішив спробувати удачу ще раз, Ілья приємно вразив наявністю даної лижі. Довго не думаючи вирішив купувати, і хочу поділитись враженнями роботи з даним продавцем.
Одже умови замовлення прозорі, ясні і на мою думку дуже чесні ( враховуючи нестабільний курс валюти в наш час ), продавець вчасно і повністю повідомляв про статус мого замовлення, з моменту оплати до моменту отримання, попутно висилались усі можливі фото ( товару, ТТН і т д ), що дуже радувало. З продавцем можна проконсультуватись з приводу різних питань таких як до прикладу " Які кріплення краще підійдуть на ту чи іншу лижу", попутно вдалось замовити і їх(кріплення) та палки, вже здавалось все, більше нічого не потрібно, і тут я згадав що потрібен чохол, проходять лічені хвилини як Ілья мені вислав пропозицію з чохлом до лиж, був приємно вражений. Дуже вдячний продавцю за лижі, було дуже зручно та приємно працювати з ним.

З мінусів: я просто не знаю що тут можна назвати мінусом, все було як умога найкращим чином.
Відкриваю сезон на цих фихідних, очікуйте фотки
|
Юрій, дякую Вам за відгук! З Вами було приємно мати справу. Чекаємо на фото!
|
|
|
19.12.2014, 12:45
|
#26 (посилання)
|
Новичок
|
Читаючи позитивні відгуки про ilinois (в миру Ілля  )) ) задоволений тим,
що і мені випала нагода попрацювати над вибором гірськолижного спорядження з ilinois.
Готовий підписатися під кожним словом. Ілля достатньо професійно відпрацював над моїм замовленням (а воно складало: дві пари лиж та дві пари ботінок, палки, чохли і т.п.) та продовжує консультативно мене супроводжувати і на сьогодняшній день... Дуже вдячний за співпрацю!
З святом св.Миколая!
|
|
|
31.12.2014, 09:18
|
#27 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від alexkir
Читаючи позитивні відгуки про ilinois (в миру Ілля  )) ) задоволений тим,
що і мені випала нагода попрацювати над вибором гірськолижного спорядження з ilinois.
Готовий підписатися під кожним словом. Ілля достатньо професійно відпрацював над моїм замовленням (а воно складало: дві пари лиж та дві пари ботінок, палки, чохли і т.п.) та продовжує консультативно мене супроводжувати і на сьогодняшній день... Дуже вдячний за співпрацю!
З святом св.Миколая!
|
Олександр, дякую за позитивний відгук!
|
|
|
04.01.2015, 13:23
|
#28 (посилання)
|
Новичок
|
Илья Добрый день! А сноублейдов у Вас случайно нет?
|
|
|
07.01.2015, 10:44
|
#29 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від mayyy21
Илья Добрый день! А сноублейдов у Вас случайно нет?
|
Здравствуйте! Да, есть сноублейды. Отправил информацию в личку.
|
|
|
21.01.2015, 13:49
|
#30 (посилання)
|
Давно на форуме
|
[FONT="Lucida Sans Unicode"]С сегодняшнего дня включены скидки на всю лыжную продукцию сезона 2014-2015!!![/FONT]
*цены в теме указаны уже со скидкой
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 56 | 107 | 54 (81%) | 13 (19%) | 6 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 2 | 173 | 344 | 119 (69%) | 48 (28%) | 6 (3%) |
---|
Month | 4 | 48 | 3538 | 9761 | 2151 (61%) | 1197 (34%) | 196 (6%) |
---|
|
|
|