![]() |
Цитата:
У америкосов наверняка это все в инструкциях есть. А у нас - шапкозакидательство. Привычка. :evil: И никуда от этого не деться. Сам-бы пошел. Цитата:
Я знаю спасов в тех местах, которые просто не смогут прийти домой, пока кто-то не вернулся. Безрассудство, или правило ? |
19 марта 2010 года на Чегете погиб гид по фрирайду, инструктор по сноуборду Михаил Кирилин (White Guides: Ассоциация горных гидов).
Он открывал склон и при входе в "Мечту..." сошла лавина. Его протащило до конца через скальный сброс "Ложной мечты". Нашли уже внизу, он еще дышал. Air-Bag раскрылся, Миша был без шлема, травмы головы были не совместимые с жизнью. Полчаса откачивали и тащили до станции МЧС. С ним все время была жена Аня, он умер у нее на руках. Никто из группы, которую он и Аня вели не пострадал. День был солнечный после снегопадов и метелей. Re: ЛАВИНЫ - Форум - Adrenaline.in.ua Я сначала не поверил... но нет.. это правда.. Ровно год назад он стал моим первым гидом в моих первых Больших Горах.. Очень хотел покатать с ним снова.. |
Почитайте Вадика (Goofy) откровния SKIER - ресурс для лыжников и бордеров : FORUM : Фрірайд і беккантрі
Молодец мужик - нашел в себе силы отписать как все было. |
|
Не поехать, там ежели не аваланч, то зализо-бетонч на склоне... Азия-с...
|
Цитата:
|
|
На Закарпатті знайшли тіло рятувальника, що загинув під сніговою лавиною
На десятий день пошуків знайшли тіло рятувальника Василя Вербищука, який загинув від снігової лавини. Хоча до пошуків були залучені фахівці із Києва та Львова з навченими собаками, та все ж роботи затягнулися. Знайшов батька син, також рятувальник. Він працював не покладаючи рук, без перерви. І ось після дев’ятого дня йому приснилося, що батько докоряє: "Як ти не можеш мене знайти? Адже моя рука стирчить з-під снігу..." Син ледве дочекався ранку, щоб із двома помічниками продовжити пошуки. І справді помітив руку, висунуту з-під снігу. Нагадаємо, що півтора тижня тому чотири рятувальники вирушили на пошуки заблукалих у Карпатах сноубордистів із Києва. Біля гори Високий Верх, що у Міжгірському районі на Закарпатті, рятувальники потрапили під снігову лавину. Один встиг відбігти, а трьох накрило сніговим валом. Двоє самостійно визволилися зі снігового полону, а Василя Вербищука шукали досі... Ярослав Ядловський, УКРІНФОРМ взято тут УЖГОРОД.net.ua - На Закарпатті знайшли тіло рятувальника, що загинув під сніговою лавиною |
"На память выжившим, в назидание другим" - мурашок по тілу нагнали, бррррр!!!
Добавлено через 11 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:44. |