![]() |
До теми вибору лиж. Мій ріст 182, а вага всього лиш 53 кг. Фізична форма - відповідно не далеко не спортивна, але... :) Досвід катання - два сезони. Відверто кажучи не розумію, що таке "початковий" чи "середній" рівень, тому який у мене не знаю :) Серед брендів віддаю перевагу Elan, але це виключно психологічно. Стиль катання? нема ще ніякого стилю :) Можете щось порекомендувати, вораховуючи сказане вище?
зовсім забув, лижі потрібні для підготованих схилів (Буковель) |
Cicero, а на чём ты катал эти два сезона? Лет тебе сколько?
|
вік пристойний - 34 :) катав спершу на прокатних, потім Flow 6.2 (вкрали їх минулого року :( )
|
Цитата:
|
важко сказати, не спеціаліст я :) на швидкості трохи важко було тиматися. Ростовка була, якщо не помиляюся 168
|
Ищи любую не жесткую лыжу 170 +-2 см. Если из Элана, то MAG74
|
"Лыжи предназначены для прогрессирующих и хорошо катающихся мужчин от 75+ килограмм веса" ???
|
Не переживай, это я писал :) Твои ТТХ, также как и 150 рост+120 вес - самые критичные расклады по выбору лыж. А когда к этому ещё добавить, что запрос идёт от новичка - то вообще гайки - ошибиться в выборе очень просто.
Я исходил их твоего опыта с Flow 6.2. Она была до 75 кг. Лучше бы у тебя её не украли. Но, что есть - то есть. Mag 74 - хорошая замена. Посмотри Mag 72 - лучше в реальном магазине, чтоб погнуть руками, покрутить носок лыжи. Если планы катать - серьёзны - глянь Magfire 78 - он реально мягкий продольно. Ну и Speedwave 08 - очень интересный вариант для тебя. |
Я власне вагаюся між Mag 72 i Speedwave 08. Що краще? І де їх реально можна купити в наших краях?
|
Я поздно заметил твоё дополнение о Буковеле. Думаю, Speedwave 08 будет намного интереснее. Опять же, по росту тебе нужно брать 176 см лыжи. Но по весу - это нереально! Так что 168.
Зайди в "Импульс". |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:21. |