![]() |
Цитата:
Я знаю, що ти зараз хочеш написати: "В рамках, заявлених виробником" Так?:) Зразу і відповім. На прикладах. Ось тут: ГОРНЫЕ ЛЫЖИ ELAN | Лыжи, которые улучшат Вашу технику катания мені цікаві дві моделі. 1. http://elansports.com.ua/images/skibig16/SLX.jpg -15/-5 2.http://elansports.com.ua/images/skibig16/AMPHIBIO88.jpg 0/+5 І ті і ті я хочу в максимальній ростовці (в межах, заявлених виробником), але на мій зріст таких не існує!:pardon: Що це є? Це є ДИСКРИМІНАЦІЯ!:crazy: І мене це, бліна, пипець як дратує!:evil: От тільки не пиши, будь ласка, про спортсменів на 165. Думаю, знаєш чому. |
@sanyana, шо бы ты мне был здоров :aggressive: Будет снег, настоятельно прошу заявиться в Мигово или Солнечную Долину. Без лыж, только предварительно дай зеленый гудок вверх. Оборудую Хэдом 149 см и заставлю катать за мну. Потом поговорим за ростовку. Не шутка. :snezhok:
|
Цитата:
Я ж писав, коли буду в Мигово. Подивись тему і прогноз. Точи канти на своїх "сноублейдах":crazy: Ну і... на "моїх" походу...:wink: Цитата:
|
Цитата:
|
А если выбирать между Salomon Enduro XT 800 и Salomon Enduro XT 850?
Мне говорят что при весе 60 кг. я не смогу продавить Salomon Enduro XT 850. |
если попой не можешь, скорость поможет :-)
если серьезно, то если претендуешь на скоростное катание, то бери 850-й |
А ростовку какую брать? Мой рост 170
|
я использую лыжу в рост почти мой 178 лыжа 177, ставил крепы немного вперед и гуд, даже сейчас пол дня катал ее, ни разу не было проблем с ней, правда она начинает работать больше со средней скорости к большей. у меня первый выпуск этой модели, она тяжеловата для общего круга лыжников. В последщие годы ее облегчили для общего круга скользящих.
но эта лыжа для средних и длинных дуг, карвить коротко можно, но энерго затратно |
Спасибо
|
[QUOTE=Sheridan;293233]Верхних не бывает, согласен за редким исключением. Массовые из нижней линейки - всё г..но, в основном.
Ахххахаа ))) Пару днів був відсутній, тому відповідаю з невеликим запізненням. Моє твердження стосувалося виключно контексту про масу тіла і її вплив на "прогібаємость" лижі. Конкретизуючи, можу перефразувати, для правильного розуміння - жорстку лижу може прогнути лижник з малою масою і не прогнути інший з великою масою. Тому, повертаючись до теми висловлюю своє бачення - неправильно рекомендувати не вибирати жорстку лижу через те, що маса лижника мала. Параметр маси тут далеко не вирішальний. А з першим коментом повністю згідний... |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:39. |