![]() |
Чим більше читаю,тим більш розумію,що нічого не розумію
|
Бук - Водянники. Бери СВ 12 - 168см. Бомба.
|
Дякую
|
Цитата:
:pleasantry:"А не все ли равно, на чем учиться кататься? Не все равно. Лыжи бывают для спортсменов и для начинающих, каждые созданы для разных условий эксплуатации и расного уровня подготовки лыжника. Вы ведь не ездите по дорогам города на спортивном автомобиле, предназначеном для трека.":pleasantry: Конкретно мысль про начинающих. И я еще не понял вот это :pleasantry:"Все остальные продажи - не более чем результат правильного позиционирования, которое направлено на прогресс!!!":pleasantry: Мысль не понятна.:pardon: |
Разжёвывать смысла не вижу. Квинтэссенция правильного пути - взять лыжи выше тебя уровнем с целью вырасти до них. Ок?
|
Столица Черноземья-наша земелька Вороніжчина. Танаіс купуй Маг. Файєр78 в ростовці168-повороти і довгі і короткі, швидкоссті контрольовані. Взагалі вчитися треба на універсалах.Ростовка168-100%.:good:
|
Доброго дня! Хочу купити другу пару лиж ELAN-дуже. Поможіть визначитися між slx waveflex race 165-170см,sl w-flex,speedwave14. Лижі повинні бути швидкі, кататись хочу слалом але й трошки гігант, бугри,лід, підготовлені траси. Дизайн подобається14-ок і sl w-x:beer: race. Хочу швидку коротку дугу і трошки середню,горби. Що означає радіус14-ок(10-16). Лижу хочу довшу і слалом (не знаю).
|
Сверхзадачи ставишь, Мазепа :)
Вес, рост, опыт, места катания? |
Цитата:
|
100кг. 1.80см. Вище середнього. На цих лижах планую кататись на підгю трасах-Бук. За кордоном. Плай...
Добавлено через 3 минуты А вага СВ14 і SL RACE і жорсткість. |
Цитата:
До речі, СВ12 виявилась жорсткішою за МФ82Ті (якщо гнути руками). Майже, як МФ82ХТі. Але, коли справа доходить до випробування на схилі, то виявляються дивні речі: наприклад, СВ12 поводить себе досить слухняно та спритно у порівнянні з МФ82Ті. Тобто, нема відчуття, що СВ12 - жорсткіша. SL RACE має слаломну геометрію - виключно трасова модель. На роздовбаних схилах буде важко керувати. Чого не можу сказати про СВ14 або СВ12. На останок: SL RACE - це спортивна лижа для аматорів. Не бачу ніякого сенсу купувати її для недільних покатушок. Але, якщо в планах - змагання...:pardon: З.І. SLX жорсткіша за SL. |
Из-за невозможности пощупать SW10 и SW12, подскажите следующее.
Как-то катал прокатные Близарды Сигма с титановой вставкой. Лыжи быстро ехали, но я на них устал за день и зевать нагоре они не позволяли. Что можно сказать если сравнить их с SW10,SW12? Что жёстче и т.п.? |
Дуже дякую-трошки в"їхав. СВ-14 і СВ-12. Мене цікавить їх вага, жорсткість,швидкість в порівнянні.:)
|
Цитата:
Я їх не важив, але скажу, що лижа має вагу!:crazy: При катанні вага не відчуваєтся. СВ14, як и має бути, трохи жорсткіша за СВ12. Швидкість... ну, не знаю, що сказати... скажу так, для ваги у 100 кг та доброї техніки катання треба брати СВ14 176 см. Мені нема, що додати.:pardon: |
Вдячний за підказку і пораду, зрозумів але все ж хто знає вагу СВ14-СВ12. Купувати буду не бачачи, а у Львові не знаю де подивитись.:pardon:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:23. |