Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Разножка (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/1306-raznozhka.html)

mansrzv 22.03.2023 21:05

розножку можна оцінити тільки з двох ракурсів
не з цих

Mik 23.03.2023 09:16

Как кататься на роликах — поворот | Школа роликов RollerLine Роллерлайн в МосквеRollerLine - YouTube

Mik 10.04.2024 19:24

У темі 3 додатків
Вкладення 47492

Вкладення 47493

Вкладення 47494

Вкладення 47495

Трохи зернят сумнівів. Чому розвернутий таз на зовні заважає карвінгу? Що не так з лижами? Всім на скрінах Розножка і таз не заважає опиратися силам і займатись тим, що їм подобається. Просто подумайте при нагоді.

Mik 12.04.2024 20:40

У темі 1 додатків
Вкладення 47505

Питання до знатока - теоретика. Це вилика Розножка? Та чи можна з нею кудись доїхати. Чи буде лінійна "неповорачіваємость." Що скажеш, Ігрус.

Mik 13.04.2024 10:30

Відео до попереднього скріну.
New experience? . . #tester #fun #skiing #carving #pampeago #dolomites #neveitalia #weareskiing #winter #snow | Instagram

Mik 13.04.2024 11:14

У темі 1 додатків
? Read caption: So much more than can be explained in 90 seconds. For Hans, usually I would first focus on widening his stance first,... | Instagram
Ще одне відео, яке на форумі не зайшло. Коментатор в кінці каже, що навіть він не розуміє, як людина їде в такій стійці.
Вкладення 47506
Ця фотка-моє пояснення.

Є Розножка, а нема контрротації.
Є контротація, а вага вся на зовнішній ( лижі дуже близько одна до одної пояснює лише повна відсутність навантаження на внутрішню)

І вже давно відомий бонусний відосик для розуміння різниці в поглядах теоретиків і практиків.
6 ski technique mistakes (myths) busted by Marcel Hirscher - YouTube

igrus 14.04.2024 15:15

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 421840)
Вкладення 47505

Питання до знатока - теоретика. Це вилика Розножка? Та чи можна з нею кудись доїхати. Чи буде лінійна "неповорачіваємость." Що скажеш, Ігрус.

великий знавець роликів в кольоровому экрані вирішив, що я куплюсь на його фото, чим певно розсмішив ржаку-адміна..)))
але сам спідкнувся на своїй же підьебці..
бо райдера з відео робить розножку для розгіна зовнішній лижі, тому що хоче підкреслити рух в останній 3/4 поворота, для контролю швидкості, то бо він дуже виторможуе цим рухом, дає знати як це важливо в цій фазі поворота, що є контролем швидкості.. ;)
чого він сам ніколи не зможе зробити, бо не контролюе таким чином свій схил, ніколи не зможе.. бо це треба звернутись до фахівця за гроші.. та сподобаеться чи він ще тому фахівцу? , та і сума ціх грошей теж важлива ;)

Mik 14.04.2024 19:27

У темі 1 додатків
Вкладення 47508

Я не знавець роліків, але продовжуй.

igrus 14.04.2024 20:02

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 421855)
Вкладення 47508

Я не знавець роліків, але продовжуй.

ти крім траси 14 нічого не бачив в своєму "тривалому" лижному житті..
Ти хоч раз бачив живцем як Томас катає, Миша, А-шники, чи якісь буко радери на яких можно дивитись?
багато вибіркових гарних та зроблених на редакторах роликів не може замінювати живе катання, від інтернету в тебе спотворюється уява життєвого катання, мені шкода людей, хто замінюе реальність інтернетом, і каже, що багато чого знає від Топів інформації в своїй хворобливой надуманой уяві ;)
колись показав Томаса з витяга своєму сосіду по кріслу, який митью його раз критикував, на чому світ стоїть.. :))
яле потім з чергового роліка дуже пишався його катанням.. :)))
це свідчить про не профісвйність, та дилетансиво людей, хто вважае себе експертами в ціх питаннях. вони не взмозі адекватно давати оцінки, бо ніц не розуміють наживо, а по відео в них щось і получается на загал, бо ніхто не знае, чи то вірно, чи таз завал, чи в поворот.. :))
не вміешь оцінювати - не пробуй, навчись за гроші, якщо сам не вміешь, не бачишь, та не знаешь де помилки, а де помарки, а де катастрофа.. ;)
Я більше бачу катастрофу в розумінні, повністью відрив іід реальності.. дуже багато по кадрової інформації.. а в реалі не можливо зробити стоп-кадр та уповільнити в 3 раза.. ;)
ше писати? чи більше будешь вірити моїй реальності, ніж своїй реальності з інсти, тік ток, та дрочів друзів :)))

Mik 14.04.2024 21:01

Ігрус!
Твоя реальність це робота твоєї его системи. Якщо тобі вдасться зупинити болталку в голові (ментальну діарею), ти усвідомиш безглуздість процесів, які зараз тобою керують. Життя, це не те, що ти собі думаєш(вигадуєш та уявляєш) , а те що ти робиш в фізичному плані.
Ти не можеш за Х років зняти відео з своїм проїздом, бо тобі це не треба. Голоси в голові кажуть тобі, що це не важливо. Важливо лише те, що ти про себе думаєш. Це най гірший з проявів Его.
Я спробував, хоча розумію, що дарма. То твій хрест і тобі його нести.
Співчуваю, чесно.

Саме через цю відмінність в світосприйнятті ти не усвідомлюш різниці. Я тут пишу все з свого особистого досвіду (не з фантазій, як ти). В більшості випадків я формулюю свої погляди через відео та фото з інтернету, бо так простіше зрозуміти суть інформації. Я ніколи не коментую те, що не маю в своєму життєвому досвіді (телемарк, МТВ, кубок світу тощо). Але мій антипод якраз ти. Ти без жодного досвіду здатен що завгодно прокоментувати.
Я поборов розножки, завдяки тобі. Так тобі говорять голоси. В реальності я вчився робити розножки два роки тому, коли роліки взув. Але в твоїй нарнії тобі зручно та цікаво.
Просто зрозумій, з цього життя ще ніхто не пішов живим. :unknown:

Добавлено через 32 минуты

Почни з цього перед сном
Самадхи, Часть 1. Майя, иллюзия обособленного "Я" - YouTube

Адміни дайте три дні, потім почистіть це.
Будь Ласка.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:38.