![]() |
@HappySkier, Райлі шарить ))) З транзишнами все ясно, тепер треба з ногами та тазом розібратися ) Для тих, хто вже начитався про СА и СВ ;)
|
Пол Лоренц ще 4 роки назад стверджував, що передня стійка не має сенсу. Тут з перекладом Правда о горнолыжной стойке
|
Цього ще тут не було. Транзішн експлейнед )
CARVING | how to transfer weight - YouTube |
Все чотко. Звернути увагу на те, що кантування починається ДО лінії падіння схилу
SKI CARVING TURN PHASES - my theory - YouTube |
Якщо Ryu Takeda сподобався Полу Лоренцу, він не може не сподобатись нам. Чемпіон tech carving Японії і, як завжди, бувший спортік. Дуже круто
Medium Turns TECHNICAL SKI ANALYSIS | Carving - YouTube Short Turns (просто вогонь) TECHNICAL SKI ANALYSIS | Short Turn - YouTube |
цей дуже сильний лижник, елітна їзда.
|
Richi Berger та Reilly McGlashan на чорній частині (65%) траси гігантського слалому в Зьольдені
Richi Berger & Reilly McGlashan skiing 8's on the Solden Rettenbach Giant Slalom hill. - YouTube |
Давить нет смысла. Углы решают
HOW TO BEND A SKI | More pressure or more edge? - YouTube |
@Sheridan ,тоесть...не нагружать в поворотах внешнюю, а ехать постоянно с ангуляцией или заклоном?...зачем? И не будет ли это мешать сделать инклинацию ?
|
@Korben Dallas , не давить 😉 дай лыжам уехать из под тебя и закантоваться. Внешние силы 👀 всё сделают сами. Заклон допустим вначале, но чем больше угол, тем больше должен быть контрбаланс (ангуляция по российски) на внешнюю ногу.
Я забыл, что такое эта инклинация. Переведи плз |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:56. |