![]() |
Цитата:
|
Цитата:
я рахую, шо австріяки не рахують, що це стара вправа.. а це початкова вправа для взагалі початківця на 3й годині свого ставлення в світ ГЛ (моя думка) но іі не віконають справно 99% лижникив староі думки с досвідом до 50 років ;) але це моі думки, та коли іі (вправу) крутить инста в досвідченому блозі крутоі організации та ще крутій лижник, то рахую що наші думки, с крутою організацию, сувмісні.. :) |
Цитата:
Зможеш перекласти чи потрібна допомога? ))) |
Katrine Munkholm on Instagram: "Manifesting the fog to disappear by insisting on wearing a lens for sunny weather. Must be how it works! ??Levi World Cup slope 27.5 degrees (52%) ? @csiaamsc ?V?lkl Racetiger SL Master 165 Dalbello DR
вот ещё пример с нынешнего Леви как следует подходить собственно к катанию, к съёмке и подачи этой съёмки в сети.. даже долбаная ориентация на инсту и всякие рилси и сторис выдержано.. ;) Харбу есть что критиковать, но только в моментах далёкого 2015 года видимо, демонстраторы и долбаный ковид сделали свое дело окончательно, старая школа альпийская (не Харба) умирает стремительно, как и на кубуке так и подходах даже австрийских, очень консервативних в этом плане товарищах..;) меняется катание и подходы к подаче в сети кардинально, и Харб это понимает, и видимо шото будет делать.. тоесть конкуренция в Здоровом катании очень возрастает, что и радует лично меня ;) по корейцам и япошкам, моё мнение, что у них отдельная планка понимания, у них снег другой и они мясу предпочитают рыбу.. и поэтому мышцы и суставы работают по другому.. это просто лига другая.. и я бы сказал, что не очень то и лучше Здорового катания, они другие, не такие как мы.. 🤔 |
Сава (з докором до Щукiна):
-Якого хуя ти його розбанив? :shock::shock::shock: Павлік Морозов. Епічна трагедія... |
@Skyclub, я бачу прогрес у всьому. Зимою все знову стане сумно, але думки вже рівніші, каши менше. Ура!
|
по Харбу, звісно, дуже багато..
з двох вищих дописів 👍 |
Прогрес може і є, але все корисне можна побачити тільки у режимі
-Навозну кучу разривая, пєтух нашол жємчужнає зєрно... Ти вбиваєш форум, бо він перетворився на суцільну помийку. Всі технічні теми під шаром маразму та самозакоханості. Ця балаканина була б органічна після дня каталки у колибі за пляшкою пива, а кращє чогось міцнішого... |
У темі 1 додатків
и ще, як я радію, шо не читаю якраз ціх двох дописантів в своєму ФБ :)))
яка товариська праця 🤔 як вони мене знаходять тільки?))) Вкладення 46898 |
@Skyclub, почекай. ще два тижні назад він писав, що Харб то мох, а не техника. А зараз ми всі свідки, що інста, фб, ютуб впливають корисно )
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:24. |