![]() |
Не нове, але може кому небудь знадобиться.
WHAT WE DO - Ski lesson with JF Beaulieu - YouTube |
Якби Харб побачив цих чуваків в цій темі він би не втримався :)
|
Цитата:
Додано через 16 хвилин але насправді Любомір мав на увазі зміст справді Харба дуже власні моменти, якщо він їх не патентував, то і всі користуються.. ;) може то учень його без патенту :))) доречі ролік з канадіцем мені багато чого нового відкрив, прикольно.. до нього я би пішов на навчання.. він не то, що теоретик, він досвідчений знавець в анатомії конкретно для горних лиж.. 🤞 і справді цікаво іноді в інтернеті щось нове почути.. доречі там не про кути, там більше філософії, і таки на Харбі грунтування 👌 не дарма сьогодні зайшов на форум.. :)))! |
Боже, воно знов не зрозуміло, про що я написав:scared:
Перепости, бітте, бо коли ти все потреш, я також все потру, а нащадки втратять шанс торкнутись твоєї мудрості:cry: |
Skyclub, так це дуже ігший підхід до лиж )
Харб знає цього канадця, а канадець його ) він PSIA і CSIA завжди сильно хейтить шо вони вчуть фігню. А ютуб канал цього TDK, то він колись давно на форумі pmts приходив і задавав птиання, але потім шось попав під немілість коли пробував приносити якісь свої дурниці і його там забулили. Добавлено через 4 минуты До речі, ось це поміняти канти до лінії схилу це одне з небагатьох де цих два підходи можуть зійтися. Зійтися по середині, так би мовити ) |
Так, він такий )
Він дуже шарить в лижах, його батько був тренером і він вже життя на лижах. Знає всю історію гірських лиж. Мені дуже подобається цей кліп його: Riders of the Lost Arc, Harald Harb carving turns. - YouTube |
Тільки Хороший інструктор ставить на ваги Харба за 70 років зі штучними суглобами з Томасом ... )))
мені одному не дуже смішно?)) |
@igrus ,
Про це всі забувають. Добавлено через 22 минуты Взагалі, не дуже важливо навіть як їздить Харб. Їздить він дуже круто насправді. Основна цінність його вчення в тому, що це універсальна мова яка описує їзду на лижах. Володіючи описаними ним основними рухами (ті самі Essentials) можна їздити як завгодно, це просто оптика, система понять. |
Я ше раз подивился канадійця з тдк . Раніше на тдк був якийсь дуже спорт..
Цей канадіець і справді на мене вплинув. Чому я не подивився його з начало сезону. 😡 До прокатки аля маятник я дійшов сам. До зменшення палиць також в короткому повороті.. Але долбаний тиск в зовнішню мене теж бентежив. Але не дотягнув від нього відмовитись.. ну і від Харба робота внутрішню стопою то якраз накатував вже довго. .. але то ніяк не грає з тиском в зовнішню лижу.. Так розумію вже не грає одне з другим ))) Але це все зв'язати в один рух маятника це дуже сильно!! Тепер я розумію Харба! Чого він так воює з більш , на мою думку, вірним рухом. Бо про сагітальну роботу я в нього нічого не чув. Можу помилятися.. але.. мені канадійці завжди більше подобались..👍 |
@igrus Всі рухи пов'язані. Бо біомеханіка. Шкода, що ніхто не пробує повторити рухи без лиж. В мене кожен день(може) є вправи, які схожі до лижних рухів. Я не один такий. Повна торба в неті. Метода вдала, якщо не суперечить сама собі. У Харба саме так.
Ще додам дурість. Я пишу про якийсь рух, вправу.. Але впевнений, що ніхто не іде на сходи пробувати те, про що я писав. Кожен вважає, що прочитати і "подумати" достатньо для розуміння. Але думки і дії, це як бажання і реальність. Не завжди однакові. Був би радий прочитати відгук про вправи, так само, як читав про стопу від Сашка. (хоча він мене тролив мабуть на 99% :beer:) але все-таки. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:27. |