![]() |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту sl - YouTube |
закручуватись дуже легко, фаново, потребує доброго схилу, ба на льоду треба щоб був сильний вплив центробіжноі сили, при значному закручування на льду втримати лижі не можливо!!
буде снос 100% канту зовнішній лижі і це теж биомеханика звичайна |
Цитата:
Взагалі. я наче все сказав що маю на цю тему. Ви можете чомусь думати що ви маєте якесь відношення до спорту, звісно, що Томас вчить як спортсменів, тільки от не зрозуміло на чому це базується. Харб реальний тренер реальних спортсменів і його послідовники показують відповідну їзду. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Бо тут я бачу що і казав,
ранній перенос (Томас) нема майже ангуляціі - фан. Декорація. Легко обучаемо для інсти Знос (багато. Як кажуть по харбу) великий кут ангуляции тому і кути лиж теж такі сами. Спорт. Досвід . Універсал. Бугри. Треба багато тренерувати як спец так і офп |
Ага, ти вже справді потер. Ну тоді не знаю.
Може для тебе сам факт що в Харба металеві суглоби в 74 роки це аргумент що він не правий. Дай бог бути в такій формі бути і в 60. |
Якраз розножка і є вбивство колін.
Від неі легше позбутись в декорації. Тяжще в спорті Це є вірно! Але то моя приватна думка. Яку я пропогандую не за раді удоскодоналитись десь. А за здоров'я кого знаю.. а ви продовжуйте вбивати , Хто не згоден ;) |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты До речі, в канадійця дуже крута їзда тут: JF Beaulieu training in NZ August 19, 2009 - YouTube Харб його теж відмічав як класного лижника, він просто не любить що він вчить. |
тут вже більш досвідчений :))
Log into Facebook а тут обьеднання 'прихильників Діда' Log into Facebook сорі за сарказм :)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:22. |