![]() |
@Lyubomyr, :preved:
|
@Skyclub,
Я думаю, що ми таки можемо зійтися на тому, що Томас і ви всі як його послідовники не створюєте вираженого кутового положення, як у лижників які я показував на відео. Я думаю ви це свідомо робите. |
Jf Beaulieu - YouTube
насправді теж дякую, шо відкрили для мене цого хлопця, я його бачив на цьогорічному конгресі топів в канаді, але не цікавився їм, більш копав другого канадійця и решту, бо на думку мою вони ліпше його ідуть, але досвід в нього мені цікавий я побачив, що за 9 років він повністью змінив підхід бачення початку повороту та решта.. підсидів Харба та азіатів 👍 це і є вірний шлях не триматися якось конкретної віри а будувати свое.. 👌 насправді цьогорічний сезон би в зад.. ⚠️ Додано через 3 хвилини Цитата:
я знаю, що це не сварка-слово, то як тітул.. і рахуется круто.. ;) |
У темі 1 додатків
Цитата:
Порівняй з Харбом і з Томасом |
Цитата:
Ось Райлі - він за корпус по лижам (на прапорі). Наводить фотки такого положення корпуса з топовими спортсменами. З цим я погоджуюсь skiing square vs countered vs rotated - what is it? EXPLAINED - YouTube |
У темі 2 додатків
Ти ввжаєш що Одермат тут схожий на Томаса?
|
Цитата:
|
У темі 2 додатків
|
ну і ще, до того як виникає контрротація в кінці повороту
5-ий кадр знизу (на прапорі) - контрротації немає 4-ий кадр знизу - контрротація є. Як вона виникла? Положення корпуса змінилось? - Ні Положення лиж? - Змінилось, лижі приїхали поперек корпуса https://extreme.com.ua/thumbs/600/ht...ao72v5dBDxb0Rg |
У темі 1 додатків
Вкладення 47454
Плечі інакше, таз як у Томаса |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:17. |