![]() |
@mansrzv, ти маєш трохи дивне уявлення ангуляція. Прочитай мій допис вище.
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Добавлено через 5 минут цей допис чи який? тут ти не написав що таке ангуляція, а пояснив для чого вона з твоєї точки зору. доречі там взагалі щось незрозуміле написано Цитата:
|
@mansrzv,
Що саме ти не зрозумів? Що відстань між кантами лиж до тазу відрізняється? Ширина лижі в талії + неможливість поставити їх в лінію, як ковзани з розножкою, що саме не зрозуміло? Добавлено через 1 минуту @mansrzv, ти такий розумний, тоді покажи, як ти їдеш. Можеш, доречі писати, як ти уявляєш, як ти їдеш за тими текстами, які ти читав. Це норм. Але в реальністі все трохи інакше, а саме твій досвід реальний має значення. |
Цитата:
Добавлено через 1 час 7 минут Загалом, це не перекличка хто має таке відео. Це запрошення показати відео зі стрімкого схилу тому, хто мені розказує, що я їду свій стрімкий схил на рівні не достатньому щоб згадувати спорт. Я хочу бачити чи людина взагалі розуміє як це їхати крутяк чистими різаними дугами. Добавлено через 8 минут При чому можна будь яку їзду, можна навіть траверсами, де ціль контроль швидкості. |
Цитата:
Ти маєш на увазі що внутрішня нога в повороті зігнута і тому внутрішня лижа ближче знаходиться до тазу і саме це потребує ангуляції? Так стань боком ногами на різні сходинки - ти що, не можеш рівно стояти, зразу ангуліруєш?)) Цитата:
|
@mansrzv, спробую ще один раз.
Ширина лиж, хай буде 65мм, робить неможливим "лінійність опори" (Ігрус придумав). Тому треба компенсувати цю різницю. Якщо лижник в траверсі робить нахил в середину наступного повороту(нахил, чи заклон) то відстань до кантів компенсується нахилом гори. Відстань до кантів лиж +-однакова. З лінії схилу та далі картинка міняється і ця відстань суттєво скорочується для внутрішньої ноги. Щоб балансувати на зовнішній лижі треба скоротити відстань до лижі, але з акцентом на зовнішню лижу. Ту є два варіанта: Згинати внутрішню. Підняти внутрішню частину тазу наскільки можливо, а далі згинати ногу. Другий варіант практично унеможливлює завал на внутрішню. А перший, при навантаженні 50/50 таких гарантій не дає. Бажано не плутати з контр балансом, бо це трохи про нахил корпусу на зовні, а я говорю про таз. Це все, СВ, в тому числі елементи ангуляції, але відстань в тазі первинна та макс важлива І мені це трохи набридло. Чесно. Мабуть з мене досить. Пишу не зрозуміло, діч і так далі. Мабуть час завязувати. Це все дуже далекозайшло і сенс("смисл") давно втрачено. ((((. |
Цитата:
ти краще вибереш "теплу ванну" від однодумців, ніж розібратись в питанні ок, насильно вчити не буду) І Томаса вам у Харбаріум)) Ангуляция или угловое положение - зачем вообще это нужно? - YouTube |
У темі 1 додатків
@mansrzv[/b], це най примітивніше пояснення,, яке можна тільки уявити.
Спробуй пояснити цей стопкадр. ATTACH]47608[/ATTACH][b] Підказка - внутрішнє стегно. |
І яка ж різниця в цих картинках?
Були версії що це різні техніки чи різні повороти (довгий і середній) Насправді, це різні фази одного повороту, тому на одній є ангуляція і погляд вперед, а на іншій інклінація і погляд всередину поворота Перша картинка - кінець поворота, лижі поперек схилу, видно лінію падіння Друга картинка - початок поворота, лінію падіння не видно, але положення тіла про це говорить https://extreme.com.ua/thumbs/600/ht...QY6UtC2CjvU5xQ https://extreme.com.ua/thumbs/600/ht...EIJfm9e9rZpqjA Добавлено через 4 минуты Цитата:
що пояснити? чому в нього нема ангуляції і він не падає? чи що? |
Цікава тактика зіскочити з теми. На обох скелетах майже траверс(може). Але різниця може бути в радіусі лиж, як варіант. Доречі Томас постить, як правило, відео з лижами р20, що в свою чергу зумовлює певне положення тіла. При р13 так в поворот не лягнеш, бо тебе виплюне в смереки. Тому так званий левелінг в поміч.
Да що я, на справді розпинаюсь, кому це треба. Добавлено через 2 минуты Ти не бачиш ангуляція, от у чому проблема. Вона там близька до максимума. Добавлено через 2 минуты Проведи лінію тазу, відстань до лиж і зрозумієш, що я намагаюсь пояснити. Добавлено через 4 минуты Простіше я вже не зможу, вибач. |
У темі 1 додатків
Цитата:
ідеш потроху на дно) |
Чекаю комент на скрін з Томас. Будьласка.
Я іду на дно, бо там всі секрети. Треба копати глибше))). На поверхні сам знаєш... |
Чувак в червоному знаходиться в першій фазі повороту, ДО лінії падіння
Інклінація (заклон), падіння в центр майбутнього повороту Вага на зовнішній, внутрішня в повітрі Так, що там з Полом Лоренцом? в траверсі, як другий скелет? |
Ти безнадійний, я іду на дно.
|
Злив зараховано)
Добавлено через 2 минуты І заціни прекрасні середні повороти Лоренца - "слалом" по твоїй класифікації)) MEDIUM CARVING | Paul Lorenz - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:26. |