![]() |
У темі 1 додатків
Вкладення 47611Ну ок, ти правий у всьому що написав і не писав навіть а лише подумав. Так твому его краще?
Ну і добре, бо мені це вже не цікаво, чесно. Я не намагаюся доводити правоту моїх поглядів. Це лише моє бачення. Ти можеш це сприйняти, або ні. Нахера ты піхаєш відоси лоренсів, якщо ти можеш взяти свій відос і сказати, що тут я роблю те, чи інше? Хочеш твоїх скрінів? Можна наробити. 13д.як приклад)) |
Ще раз, зверни увагу на положення тазу.
Якщо не зрозумієш зараз, не проблема. Можеш бути в своїй бульбашці, бо вона твоя. Мені байдуже. |
Цитата:
красавчік!!:ROFL: я якщо захочу почути твою думку, я тебе запитаю принципово не коментував ні тебе, ні твої відео, давай так і залишимо, як було раніше) я не помічаю тебе, ти мене бо потім скажеш що я забулив тебе так само як і твого кумира Анді |
Супер, домовились.
Було досить дивно, якби ти мої відео коментував. З погляду на твої))) Так краще? |
смішно)
|
Смішно, бо не можу залити пару скрінів. Але то не важливо
|
Не провокуй краще)
|
Бля бри ви ахуєнні обоє. З чого ви вирішили повоювати, я так і не зрозумів (читав уважно, але я тупий напевно).
Дуже дивна весна у нас на форумі... Дуже... |
@mansrzv, ну ти, земеля, реально, дивний. Я тобі нічого погано не зробив. А ще є різниця в рості, та не тільки. Нахера ці всі висери, чесно? Ти з чимось не згідний.
|
Я от почитав і наче зрозумів про що пише Мік. Як я поняв, мова йде про скорочення внутрішньої ноги коли ми піднімаємо зовнішню частину тазу. Я це вважаю просто побічним ефектом. Так чи інакше, цього не вистачить і далі всерівно доведеться згинати ногу. Я не думаю, що це напряму якось стосується того що називають ангуляцією. Але в цій темі не все так однозначно, я тут не почуваюсь впевнено в тому що я про це думаю все.
То як визначає ангуляцію Марніц загалом правильно, але про кількість ангуляції не можу погодитись. Все залежить від багатьох факторів — снігу, радіусу лиж, швидкості, пропорцій тіла, уклону. Якщо сильно звузити всі ці змінні то можна і давати такі поради, але в цілому це не універсальне і неповне бачення. Ангуляція — це в першу чергу технічний інструмент для керування балансом. Наряду зі швидкістю і радіусом лиж. Але є і інші аспекти. Це складніша тема ніж може здаватися. Добавлено через 5 минут Ось ця його тема з сильною позицією має сенс. Якщо перегнути з цим ділом на великій швидкості , то буде викидати за борт. Тому треба вміти для своїх пропорцій тіла знаходити комфортну позицію. Але деколи навпаки швидкості не достатньо, а треба зробити різкий поворот, тоді нема шо переживати за зовнішні сили а треба допомогти балансу, тоді треба робити багато. На ЖС лижах це взагалі дуже все актуально, а в трасі ще більше актуально. Добавлено через 2 минуты Якщо говорити на мові тренера Лагранджа, то ця система рівнянь має багато змінних і багато розвʼязків )) Добавлено через 3 минуты І навіть слаба позиція не така слаба, якщо зовнішня сила тисне нас ззаду, в спину, що ми яасто бачимо в ЖС рейсерів під воротами, коли лижі їдуть вбік а тіло дивиться вниз. Наша спина може тримати сильно більше ніж коли тисне збоку. Це складніша тема ніж може здаватися. Добавлено через 1 час 29 минут @Sheridan , Я якось лише зараз побачив, що в першому пості ти виклав переклади Антона всіх трьох основних відео до essentials of skiing. Вау, це якісні переклади з озвучкою. Я думав це неангломовнтм недоступно. Можна нічого і не писати від себе, Харб все основне показав в цих фільмах. |
@Lyubomyr, я підйом внутрішньої частини тазу вважаю не побічним ефектом, а головним. Але час вкаже, чи я правий, чи помиляюся.
|
Ну, я не про підйом, а «скорочення ноги» казав.
Добавлено через 8 минут Та й сам рух га мою думку є не є супер критичним. З ним краще, але без нього багато хороших лижників їздять. Основним має бути скорочення бокових мʼязів тулуба. |
|
Красотка Facebook
|
Вже було. Тре буде перед сезоном не забути глянути
Harald Harb: How I Carve Between Turns With a World-Class Balanced Float in Transition! - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:56. |