![]() |
Цитата:
Додано через 4 хвилини Цитата:
Додано через 5 хвилин Цитата:
цей термін діе на всіх фазах повороту і основа його в положені цм до пятна опору ;) |
Цитата:
|
@Lyubomyr , я, наприклад, дуже тобі вдячний за це. Ти розкрився тут набагато більше, ніж раніш. Впевнений, що Міку ти теж допомагаєш розкладати все по полицях.
І ще є шанс, що завдяки цій темі і тобі, в нас з'являться нові друзі. Але це після війни. Флекс ту реліз це саме космічне у Харба. Те, що перевертає твій світ і додає сенсу вчитися. Після стоп, канєш 😉 Додано через 1 хвилину Цитата:
|
Цитата:
Ок, я дід вже 12 років. І десь років 7 я двічі дід. І тим пишаюсь :good: І рік тому я заздрив Харбу за його чудову фізичну форму, не подумавши про інше... А хто пишається тим, що призиває припинити "геноцид", коли йде боротьба с террористами? Ну, якщо це не маразм, то що? Я слабо розумію гірські лижі? Згоден. Ти також. І Ден і Мік. Гірські лижі в нас розуміє тільки:oops:, самі знаєте хто. А більше тут нікого і не лишилось:cry: Побіг я терти свій пост у ФБ про те, що пишаюсь Харбом:cry: |
Є одна цікава практика.
Набагато складніша за техніку Харба з Томасом разом. Треба усвідомити, що в середині, а що зовні. І не дозволяти тому, що зовні впливати та керувати тим, що всередині. Бля, якийсь каламбур вийшов. Добавлено через 37 минут В "докарвінговий" період було дуже все просто. Ти або їдеш, або ні. А зараз можна 10 років воду лити і для когось, виглядає ніби щось їдеш. |
все просто, чи навчи себе чому небудь, чи навчи кого іншого...;)
тому і буде результат твоїй всій діяльності в цій сфері балачок.. Я поки кажу не за профісійне навчання.. :) аматорська, так кажучі, діяльність.. ;) |
Я слабенький, в сфері балачок. Та й не тренуюсь в цьому. Не моє)))
|
за тебе ютуб розмовляє, ми знайоми з таким методом засвоення тереотичного матеріалу, але не багато хто взмозі поеднати ютуб теорію з практикой ;)
Но і інструктор ти теж був, так вот скажу одне, шо на Б-бейсік в цьому року було тяжко здати, вммоги вже набагато складніші.. порівнюючи з минулим роком, там вже майже не вчать з розкриттям секретів, та тонкостей, а багато чого треба власноруч додумати, дошукати та докатати від себе.. Я до того, що зараз вимоги на багато складніші, сьогоднішні інструктора вже на рівні професійному, навчають себе самі, та мають змогу більш професійно навчати кліентів |
Цитата:
може то якийсь знак від ліжних масонів? :)) та ще там класну думку казали, це щоб опанувати ціею технікою, треба бути добрим лижником с великим багажем базовіх навичок в катанні чого я за кат Б бейсік казав :) того, шо вони поки ше не готові до такого, ну може на початку розуміння, хоча гадати не слід, вмене не дуже вагато знайомих Б бейсик, але вімоги я розумію бо якшо кажу що не здаш.. вони так і не здавали.. якшо треба позайматись годинку, з викладкою своіх сетретів.. вони здавали.. з кат В в цьому році не склалось, але готові на прикінці сезона вже були.. ;) але якшо чесно,то я даже не уявляю що придумали на кат В зараз.. але для досвіду та якшо візімут (відсутність помилок взагалі, бо треба вчити.. а не виправляти помилки ) треба обовьязкокво намагатися здавати, хоч це гроші не маленьки.. до чого я це, то скільки років я на те дивлюсь, на ваше ангомовне " не вставание" стільки воно мене дратує.. бо треба доволі довго навчитись "вставати" щоб колись відмовитись від того амплітудного руху |
Тож вчись ще вставати.
Також повертати спробуй. Ми лише за. В наступному житті (якщо ще будуть зими) Спробуєш не вставати. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:48. |