Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Harald Harb PMTS (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/29396-harald-harb-pmts.html)

Sheridan 07.05.2024 14:41

@Skyclub, я тікі про те, що не всі з віком стають толерантними і розуміючими, що немає сенсу нікому розказувати що йому тре робити. От мені стало пофіг. Сперечатися про техніку не збираюся. З задоволенням читаю і дивлюся всіх, шукаю шось для себе. Але пиздіти на когось, хто реально шось значить в цій темі було б ну дуже тупо на моєму місці. От нафіга воно тобі? Ігрус звалив і тобі сумно? )))

Шкода, але тема розборки заглохла. Мені було цікаво, шо Геллі зможе. Але я вгадав - він злився. Harald Harb - This tutorial totally misses the point. It...

mansrzv 07.05.2024 15:05

Такий собі тест

Харб пише: «Том використовує тупіковий старий рух розпрямлення і розгинання внутрішньої ноги для зміщення тіла в новий поворот (має на увазі верхня розгрузка + інклінація).
Це блокує перекантовку і раннє врізання кантів. Ніхто з топових демонстраторів так не катає»

Дивимся цього чувака на відео, у нього верхня розгрузка і інклінація

Alessandro Bossi Demo Team Jam Session autore V Malfatto - YouTube

Його техніка виглядає старою і тупиковою? Перекантовка блокується? Немає раннього врізання кантів? Малі кути?

Якщо ваші відповіді «так», то вітаємо у секті!)

Sheridan 07.05.2024 15:19

Цитата:

Коментар від mansrzv (Коментар 422155)
Немає раннього врізання кантів?

Реально це не раннє врізання (ти так high C переклав?). І саме через втрату часу на верхню розгрузку. Але їде гарно, мені подобається. А Харбу не подобається. Хз, шо мені не буде подобатись в 74 роки. Розножка точно )))

mansrzv 07.05.2024 15:30

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 422156)
Реально це не раннє врізання (ти так high C переклав?)

да, так переклав

на скріншоті не раннє?

Skyclub 07.05.2024 15:40

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 422154)
@Skyclubне всі з віком стають толерантними і розуміючими, що немає сенсу нікому розказувати що йому тре робити.
Шкода, але тема розборки заглохла. Мені було цікаво, шо Геллі зможе. Але я вгадав - він злився. [/url]

Ти сам і відповів на питання мені. Хтось на старості саме "розказує всім, що їм треба робити". В нього є своя секта? Так от нехай пиздить на когось із своєї сєкти.
Ти сам підкинув цю темку саме заради срачу;)

А розумна людина ззовні його просто зневажає і не ведеться на запропонований срач. Це саме те, що ти назвав "злився".
Ти так і не відповів на моє питання, чи катали хлопці з перемотаними копитами, та навіщо вони це робили?

Спробуєм бути хоч трохи чесними.
Зараз на Буковелі дуже пристойна школа, факт?
А коли вона такою стала?
Мабуть Харб приїхав, та їх навчив:acute:

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від mansrzv (Коментар 422155)

Звісно, по Харбу це тупікова техніка:ROFL:
Мабуть тому Томас розбирає це відео на кожній школі

Sheridan 07.05.2024 15:46

@mansrzv , зверни увагу, скільки до апексу залишилось. Це пізнє, імо. Але Любомир скаже точно, я ж нуб

mansrzv 07.05.2024 16:35

@Sheridan,
лижі добре закантовані ДО лінії падіння
на мій погляд все чудово

Lyubomyr 07.05.2024 18:28

@Sheridan ,
Так, це відео непогано демонструє наскільки безглуздий цей рух. Без цього вставання в нього був би гарний слаломний поворот.

Добавлено через 33 секунды

Я не схвалюю коли так відкрито опукають конкурентів по цеху. Але я їх добре розумію. В цьому світі у всіх областаях реальні майстри конкрують зі всякими пройдисвітами які навіть не усвідовлюють рівня своєї некомпетентності, не кажучи вже про аудиторію яка тим більше не розуміє різницю і від так ведеться на красиві картинки і кретинську музику. Я знаю чимало таких прикладів з різниз областей, де людина може мати колосальний досвід, непересічний хист, освіту, і при тому вона конкурує з абізянами з інстаграму і програє в цій конкуренції лише тому, що гріше відчуває свою аудиторію.

По суті він йому правильно написав, в тому відео Гелі як і у всіх інших просто набір якихось помилкових уявлень, в цьому випадку про роботу і роль рук і нерозуміння концепції релізу.

Sheridan 07.05.2024 19:42

@Lyubomyr , я від цієї дічі з руками та палками офігів ще декілька днів тому, коли Геллі тільки виклав це порівняння. Я навіть двічі подивився і уважно слухав. Але так і не зрозумів, до чого цей відос. Але хто я такий, щоб шось таким авторитетам писати...

Mik 08.05.2024 08:12

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 422147)
Розкажу всім, хто не пам'ятає, чому саме Харб. Я повернувся на підготовлені схили в 2019 році. Роки були не дуже - ковід, війна - але мені карвінг зайшов так, як ніколи раніше. І єдина причина цього - це Яковина, який мені розказав за Харба (Тоша був його фанатом реально) та дав лінкі на перекладені відоси. Після цього спочатку в тему зайшов Мік, а через рік я розвиртуалізувався з Любомиром

Не дуже розумію куди я там і коли заходив, але мене краще видали з цих "спогадів".
З першого допису в цій темі також.

В мене працює пам'ять, забув?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:51.