![]() |
@Skyclub, я тікі про те, що не всі з віком стають толерантними і розуміючими, що немає сенсу нікому розказувати що йому тре робити. От мені стало пофіг. Сперечатися про техніку не збираюся. З задоволенням читаю і дивлюся всіх, шукаю шось для себе. Але пиздіти на когось, хто реально шось значить в цій темі було б ну дуже тупо на моєму місці. От нафіга воно тобі? Ігрус звалив і тобі сумно? )))
Шкода, але тема розборки заглохла. Мені було цікаво, шо Геллі зможе. Але я вгадав - він злився. Harald Harb - This tutorial totally misses the point. It... |
Такий собі тест
Харб пише: «Том використовує тупіковий старий рух розпрямлення і розгинання внутрішньої ноги для зміщення тіла в новий поворот (має на увазі верхня розгрузка + інклінація). Це блокує перекантовку і раннє врізання кантів. Ніхто з топових демонстраторів так не катає» Дивимся цього чувака на відео, у нього верхня розгрузка і інклінація Alessandro Bossi Demo Team Jam Session autore V Malfatto - YouTube Його техніка виглядає старою і тупиковою? Перекантовка блокується? Немає раннього врізання кантів? Малі кути? Якщо ваші відповіді «так», то вітаємо у секті!) |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Цитата:
на скріншоті не раннє? |
Цитата:
Ти сам підкинув цю темку саме заради срачу;) А розумна людина ззовні його просто зневажає і не ведеться на запропонований срач. Це саме те, що ти назвав "злився". Ти так і не відповів на моє питання, чи катали хлопці з перемотаними копитами, та навіщо вони це робили? Спробуєм бути хоч трохи чесними. Зараз на Буковелі дуже пристойна школа, факт? А коли вона такою стала? Мабуть Харб приїхав, та їх навчив:acute: Добавлено через 2 минуты Цитата:
Мабуть тому Томас розбирає це відео на кожній школі |
@mansrzv , зверни увагу, скільки до апексу залишилось. Це пізнє, імо. Але Любомир скаже точно, я ж нуб
|
@Sheridan,
лижі добре закантовані ДО лінії падіння на мій погляд все чудово |
@Sheridan ,
Так, це відео непогано демонструє наскільки безглуздий цей рух. Без цього вставання в нього був би гарний слаломний поворот. Добавлено через 33 секунды Я не схвалюю коли так відкрито опукають конкурентів по цеху. Але я їх добре розумію. В цьому світі у всіх областаях реальні майстри конкрують зі всякими пройдисвітами які навіть не усвідовлюють рівня своєї некомпетентності, не кажучи вже про аудиторію яка тим більше не розуміє різницю і від так ведеться на красиві картинки і кретинську музику. Я знаю чимало таких прикладів з різниз областей, де людина може мати колосальний досвід, непересічний хист, освіту, і при тому вона конкурує з абізянами з інстаграму і програє в цій конкуренції лише тому, що гріше відчуває свою аудиторію. По суті він йому правильно написав, в тому відео Гелі як і у всіх інших просто набір якихось помилкових уявлень, в цьому випадку про роботу і роль рук і нерозуміння концепції релізу. |
@Lyubomyr , я від цієї дічі з руками та палками офігів ще декілька днів тому, коли Геллі тільки виклав це порівняння. Я навіть двічі подивився і уважно слухав. Але так і не зрозумів, до чого цей відос. Але хто я такий, щоб шось таким авторитетам писати...
|
Цитата:
Не дуже розумію куди я там і коли заходив, але мене краще видали з цих "спогадів". З першого допису в цій темі також. В мене працює пам'ять, забув? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:51. |