Lyubomyr |
22.05.2024 11:43 |
Цитата:
Коментар від igrus
(Коментар 422244)
я всого то бачу меньше ваги тіла на зовнішній ліжі, якшо ти це не відчуваешь, то твоі проблемі.. за себе я ніччого не казав .
|
В тому проблема лижників теоретиків. Хто хочаб доторкнувся до їзди з такими кутами той добре знає ці відчуття і знає, що якщо завантажити внутрішню ногу, то вона не згинається. Вся суть їзди з зігнутою внутрішньою ногою в тому, що ти маєш відчути на ній тиск і відреагувати послабленням тиску і згинанняим ноги, це типу як зворотній звязок. Якщо випереджати і згинати ногу не доторкаючись до снігу, то ця нога будучи повністю розвантаженою буде збиватися з таректорії бо вона просто не прижати зривається і при тому йде по меншій дузі. В моїх перших поворотах в першій фазі це видно.
Що на тих менш вдалих кадрах не так, то це широка постановка ніг, але для мене вона поки кофортна. Той кадр де вам здається щось дуже не так, це результат виходу з дуже стрімкої секції на повний положняк де я захотів ще один поворот зробити використавши вже набрану швидкість.
Добавлено через 9 минут
Цитата:
Коментар від Skyclub
(Коментар 422245)
А тут погляд внутрь, руки внутрь, і корпус внутрь. Позиція сильна.
Ні, :friends:, ти краще пиши, це ж твоя тема.
Я обіцяю більше не влазити.
Вибач, я хотів , як краще:oops:
|
Я раніше думав, що я розумію що ви ціните в їзді але тепер зрозумів, що після останніх твоїх комернтарів тих кадрів я взагалі не розумію концепції сильної позиції.
Раніше я думав, що ви любите коли плечі завалені, рука тянеться до снігу, а тіло дивиться на вниз а в бік схилу, де зазвичай дерева. Внутрішня частина тазу при цьому нахиляється і так само плечі, в цій позиції у вас лижі самі кантуються і вам не треба більше нічого робити крім як просто їхати а не карячитись і "маскувати ікси".
Але тепер, коли ти сказав що всі приклади крім себе які я привів то там все ок і там антіхарб, то я нічого не розумію.
|