![]() |
Ось це можеш подивитися, він тут якраз це робить:
Richi Berger Skiworld 29 - YouTube В нього ще доволі цікавий погляд на короткі повороти який мені здається логічним. Там можна в відео знайти. |
Я лише хотів сказати, що далеко не два варіанти поворів(Харб-Томас) існують. Є інші і тому стопкадри без відео не дуже інформативні.
|
Погоджуюсь. Мені цікаво, чи можна судити про силу позиції зі стопкадру. Але схоже що ні, це щось дуже складне.
|
@Lyubomyr, схоже я пропустив, хто і коли народив цей термін. звідки з'явилися сильні та не дуже позиції?
|
Ну це вже колись десь було. Тепер це було в двох постах:
Harald Harb PMTS - Сторінка 66 - Гірськолижний форум Harald Harb PMTS - Сторінка 67 - Гірськолижний форум По інших фото і відео я не отримав відповіді чи позиція сильна чи слабка, мабуть слабка. |
Хлопці, який сенс взагалі пояснювати щось людям, які апріорі не бажають чути аргументів?
Бляха, остання спроба. Якщо буде проігнорована, тоді чао. 1.Станьте на обидва копита на прямих ногах, хоч босоніж, хоч у черевиках. Розверніться ВПРАВО тазом, плечима і руками. Подивіться на свої копита і напишіть ТУТ, що ви бачите. 2. Присядьте у бейсік позишн. Зробіть те саме. Зробіть це також вліво. 3. Спробуйте стопами поставити копита на кант. Наприклад, на ліву ногу. У такій позиції розверніть таз вправо, потім вліво. Розверніть корпус разом з тазом, а потім і різні боки. І весь цей час просто дивіться на стопи. Вони САМІ або заватажуються, або розвантажуються, закантовуються чи розкантовуються. 4. Спробуйте надавити-вкрутити носком стопи ЛІВИЙ ЗОВНІШНІЙ кант, розвернувшись ВПРАВО. А потім вліво. Тобто у поворот, та назовні. Спробуйте зробити у режимі Фантом -піднімаючи внутрішню ногу і закантовуючи її. Просто спробуйте це зробити. Це дуже просто і дуже наглядно. Напишіть результати. Я вже закохався вам це пропонувати, ріаллі... |
Коли ти мене заплутав своїми сильними позиціями я попросив сказати про силу позиції на відео. Мені це треба для валідації мого розуміння. Прийди і скажи -- тут слабі позиції, тут сильні. Так відбувається навчання на прикладах. Але ти чомусь завжди відсилаєш робити якісь вправи, ну серйозно.
Я досі думав, що мова йде десь про це: Ангуляция или угловое положение - зачем вообще это нужно? - YouTube Але схоже там щось змінилося і тепер вже просто положення ймовірного (про його положення ми можемо лише здогадуватися) центра маси по відношенню до вісі ніг не достатньо. І якщо раніше лижник міг впасти через завала за вісь, то тепер вже не впаде бо "внєгшіє сіли". Добавлено через 2 минуты Щодо твоїх пропозицій щось там тестувати. Я вже писав, може для людей яких розчавлює сила в повороті це актуально зайняти якусь позицію щоб очі не вилізли. Але для багатьох лижниів це далеко не головна ціль. |
У темі 1 додатків
|
Тамє є ще купу питань. Я отримав відеоаналіз що я маю гігантський звал тазу. Я подумав, що це то що заклонщики називають надмірною ангуляцією але ж ні, я уточнив чи в в Тіни Верайтер там то саме і хоча в неї таз біля снігу а тіло рівне, що створюж кут вже бличжий до 90 там все таки сильна позиція, бо "руки всередині". Мені це все більше схоже на булшит.
|
Цитата:
Любомир, я ж не ведмедик, щоб розбирати "помилки" Бриньоне:acute: Я по землі хожу. І як звичайний лижник пропоную для початку розібрати прості речі. Я спортсмен у минулому. Добре памятаю, як тренер розбирав мої помилки у бігу та плаванні та пояснював рухи. На відміну вад нас він таки вчився у інституті, а не у ютубі. Дяк за відео Томаса:good: Лишилось не гигикати, а спробувати його почути. Бо Томас закінчив з десяток різних шкіл. Ден, давай більше корейців. Вони неодмінно виведуть вас на СВІЖУ чисту воду:oops: Добавлено через 2 минуты Цитата:
Знов таки, по традиції, прибираю за собою. Дякую за спілкування:shock: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:57. |