![]() |
Маю надію, що я не збочинець, що пити каву з чашки за 25 ойро із скелетом.
Пивних келихів там не було. Це той самий Том, якому якийсь Харб колись налаштував черевики і той Харб тим досі пишається? Це його срач ми тут обговорювали, чи я щось наплутав, як завжди? Силует такий самий, як у Томаса. Треба в Томаса бейсболку замовити, чи наліпку на куртку. Якщо коліна не повідлітають і я навчусь трохи катати, то замовлю собі таке. |
@Skyclub, коли вся ця банда навчиться катати різані короткі, тема з поглядом в поворот заглохне сама собою ) я тобі це писав вже. давноооо...
|
:snezhok:З ліва слаломний (середній) поворот. З права довгий(ГС). От і вся різниця в скелетах.
|
А НІХТО з розумних людей ніколи не пропонував дивитись у поворот та крутити тушкою у коротких.
Це "помилка ведмедика" -творчо міксувати техніку великого та малого радіусу. Я про це писав разів 20. Різні пріоритети і різна техніка. До речі. Мік вже написав про це:good: Звідки ти взяв, що "ця банда", так це дуже чемно, не може катати різані короткі? Наприклад, ти коли Томаса та його інструкторів з Буковелю бачив на снігу на справжніх схилах, не буковельських? Вважаєш, вони не розвиваються? Я тобі скажу на вушко, вони коли в Альпах їдуть разом, то ВСІ на них дивляться, життя зупиняється. Австрійські інструктори поряд з ними просто ремісники |
@Skyclub , я десь місяць чи два тому просив в темі Томаса показати мені як Томас ріже короткі. Всі відморозилися, навіть амбасадор.
Знаю, шо ти вчився цьому. Покажи хоча б маленький шматочок Додано через 1 хвилину @Mik , між скелетами 19 років, судячи з поста бігпікчера |
Цитата:
ААААА, це топчик, :friends: Я не знаю, які саме короткі ти хочеш від "банди"побачити, і головне, потім засвоїти:acute: Слаломний, як у Шиффрін? То і дивись на Шиффрін:Bravo: Або спитай слаломний у Чеслава, це є його спеціалізація. Він його також не зробить, як Шиффрін. Навіть Бульдозер так не зробить. Чеслав коли на Бук запросив до себе провести курс слалому Богдану Мацоцьку, а вона колись була дуже крута у масштабах України, я довго дивився, то навіть вона не їхала , як Шиффрін. І близько не так. Чому взагалі, ви, шановні коллеги, постійно апелюєте до СПОРТу, якщо навіть кращі з вас(нас :oops:) катають карвінг левел 2 по шкалі Томаса? Вважаєте, що у вас вищє? Я вас умаляю, я про себе теж так вважав:ROFL::ROFL::ROFL: До речі, от мені цікаво, Накойхер(хваміліє такоє) лижнику у вільному катанні володіти технікою саме слаломного повороту? Щоб що? |
@Skyclub , ти знову відморожуєшся? А чому?
|
Цитата:
Він не позиціонує себе , як крутий спортсмен і тренер крутих спортсменів, це до Карпушина. Моя техніка коротких, з просковзуванням, дозволяє мені красиво і впевнено проїхати скрізь, навіть на дуже чорній, у 58 років, навіть у тумані, навіть з запаленими колінами. Таке відео себе я можу нарити. Воно точно тобі треба? |
@Sheridan, чи пам'ятаєш, роки 3 тому ми обговорювали перекрутить плеча і ще тоді вирішили, що крутять всі топи. На тому і закрили Це обговорення. Тому всі ці теперішній погляди в поворот вже трохи застарілі.
|
@Skyclub , з просковзуванням не цікавить
Додано через 4 хвилини @Mik , пам'ятаю тільки себе. Перекрут зайшов прикольно, навіть здавалося, що зменшує радіус, але: 1. Можливий тільки в середніх + 2. Ламає нафіг ангуляцию, провокує заклон, не дає толково тримати вагу на зовнішній, виглядає парк'н'райд |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:34. |