Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Harald Harb PMTS (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/29396-harald-harb-pmts.html)

Lyubomyr 23.05.2024 11:02

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 422281)
Дяк за відео Томаса Лишилось не гигикати, а спробувати його почути. Бо Томас закінчив з десяток різних шкіл.

То що Томас вчить дуже доборе демоснтрується цим відео:
Carving Bukovel 2018 - YouTube

Це такий обмежений спосіб робити повороти якщо ціль рівні ноги і рука і щоб рука до снігу доторкалася. Закрут тіла з нахилом, без роботи ніг, без використання носка лижі. Короткі у вас взагалі не мають нічого спільного з довгими, це у вас якийсь інший зовсім поворот як по механіці, так і по естетиці. Нічого подібного на слаломний поворот у вас нема взагалі в принципі.

П.С.:
Важливий елемент, це дивитися треба вбік, в ліс, бо там фотограф сидить. Якщо ви думаєте, що це ви дивитесь як на ворота, то ви палитесь що в житті не бачили як ворота стоять від першого лиця.

Skyclub 23.05.2024 11:15

У темі 2 додатків
Земля взагалі то пласка, тримається на трьох китах(чи кітах, чи котах, може слонах,хз) накрита куполом, і в ньому Творцем проколупані дюрочки, а всіх, хто каже щось інше, тих будемо палити на ватрі біля сільради:evil::evil::evil:

Як взагалі можна бути послідовником цього маразматика?
Чи "єта другоє"?
"Так само, як коли Британія заспокоювала Гітлера, світ тепер сидить склавши руки і заспокоює державу Ізраїль. Країни світу спостерігають за агресором, який думає, що він може вбивати жінок і дітей на території, де немає війська, армії та нижчої оборони, а потім сердитися на тих, хто вказує на їх поведінку та звинувачує їх у геноциді та злочинна поведінка. Світ йде до лайна, і більшість його націй мають боягузів за лідерство."

Lyubomyr 23.05.2024 12:59

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 422279)
Вкладення 47597

Ось приклад. Ніби техніка, як Томаса. Але...
Це Такао. І всі знають як він їде.

Тобі це подобається? Тобі це не виглядає як сильно завалений таз?

Mik 23.05.2024 13:11

Мені дуже подобається все, що робить Такао на лижах. Особливо могул та короткі.
Завалений таз, це те що я завжди чув в свою адресу. Тому я не коментую звал, бо притримуюсь інших поглядів.
Я багато разів писав, що так виглядає більшість лижників в довгих поворотах з заїздом в траверс. Але це єдине, що може їх поєднувати. Якщо до траверса не їхати, картинка у кожного суттєво зміниться.

Lyubomyr 23.05.2024 13:25

Я коли міркую про таз я дивлюся чи таз не є якось суттєво нижче за коліна. І для себе керуюся таким правилом: якщо хочеш опустити таз, то мусиш нахилитяти ноги в першу чергу. Це не завжди виходить по різних причинах. Щоб робити це ідеально, треба робити дуже складну річ про яку ти згадував колись -- піднімати частину тазу вверх.

Mik 23.05.2024 13:37

Якщо таз опускається за рахунок зміщення в середину повороту то буде завал.
Інший варіант укороченная внутрішньої ноги за рахунок підняття тазу вверх, що супроводжується переступання на зовнішню лижу. Наслідок тіло ніби завалюється в поворот, але все навантаження на зовнішній. Якось так.
На питання, а для чого це робити?
Відповідь:це дозволяє завантажити зовнішню ще до лінії схилу, при бажанні та навичках.

Lyubomyr 23.05.2024 18:09

Так дехто їздить як ти кажеш, не опускаючи тазу.
Мені їзда цього чувака дуже подобається:
SKISTORY | #Repost - @nicolo_colombi91 HB 3??2???? ? @maurialessi @atomicski #weareskiing #redster #skysportf1 #atomicski #ATO... | Instagram

Sheridan 23.05.2024 22:10

@Lyubomyr , ага, нова тема - корпус межи колінами 😉

Skyclub 24.05.2024 11:16

У темі 2 додатків
Цікаво, на яку техніку це схоже?
Хто з них виглядає естетичнішим(природнішим)?
Перший дивиться ВПЕРЕД, другий у поворот. Третього, що дивиться назовні тут взагалі немає, чомусь
Також цікаво, хто з них може створити більший кут, на вашу думку?
Також цікаво, вони продають футболки, капелюхи, чашки,худі з таким зображенням.
Але чомусь тільки з другим варіантом. Цікаво, чому це так?:pardon:

Sheridan 24.05.2024 11:50

@Skyclub, просто це скелет Тома Геллі. Ти купив собі?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:15.