![]() |
У темі 1 додатків
Цитата:
ідеш потроху на дно) |
Чекаю комент на скрін з Томас. Будьласка.
Я іду на дно, бо там всі секрети. Треба копати глибше))). На поверхні сам знаєш... |
Чувак в червоному знаходиться в першій фазі повороту, ДО лінії падіння
Інклінація (заклон), падіння в центр майбутнього повороту Вага на зовнішній, внутрішня в повітрі Так, що там з Полом Лоренцом? в траверсі, як другий скелет? |
Ти безнадійний, я іду на дно.
|
Злив зараховано)
Добавлено через 2 минуты І заціни прекрасні середні повороти Лоренца - "слалом" по твоїй класифікації)) MEDIUM CARVING | Paul Lorenz - YouTube |
У темі 1 додатків
Вкладення 47611Ну ок, ти правий у всьому що написав і не писав навіть а лише подумав. Так твому его краще?
Ну і добре, бо мені це вже не цікаво, чесно. Я не намагаюся доводити правоту моїх поглядів. Це лише моє бачення. Ти можеш це сприйняти, або ні. Нахера ты піхаєш відоси лоренсів, якщо ти можеш взяти свій відос і сказати, що тут я роблю те, чи інше? Хочеш твоїх скрінів? Можна наробити. 13д.як приклад)) |
Ще раз, зверни увагу на положення тазу.
Якщо не зрозумієш зараз, не проблема. Можеш бути в своїй бульбашці, бо вона твоя. Мені байдуже. |
Цитата:
красавчік!!:ROFL: я якщо захочу почути твою думку, я тебе запитаю принципово не коментував ні тебе, ні твої відео, давай так і залишимо, як було раніше) я не помічаю тебе, ти мене бо потім скажеш що я забулив тебе так само як і твого кумира Анді |
Супер, домовились.
Було досить дивно, якби ти мої відео коментував. З погляду на твої))) Так краще? |
смішно)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:51. |