![]() |
@Sheridan, навмисно це не писав, бо дуже тонкий лід. Блокує звал тазу в поворот, що веде до.... Це для одних. Для інших блокує ангуляцію. Тому тема безглузда в плані теоретичних обговорень.:oops:
|
У темі 1 додатків
Цитата:
Ден, а скажи, плід біттте, а взагалі НАВІЩО АНГУЛЯЦІЯ, щоб що і щоб коли(це вже натяк) ? Як ти це собі розумієш? Також питаннячко до панства, а що ви розумієте під словами "блокує таз"? І це добре, чи погано? "Блокує звал тазу в поворот, що веде до.... Це для одних. Для інших блокує ангуляцію" - от це , насправді вже цікаво:good: "Не треба вам в це вірити )" - от і не буду:pardon: Бо атеїст, і батько мій був атеїстом, що не дивно, бо мав 3 вищі освіти, ну який з нього сєктант? До речі - це просто фантастичний прилад, щоб тестити положення тазу , корпусу, упору, закантовки і швидкості - там швидкість напряму залежить від закантовки та упору. Дуже прикро, що більше нема таких умов і скоріш за все , вже й не буде. Ностальжи... Тепер, щоб реально тестити різні положення ротації чи каунтеру лишився тільки бугель-швабра на двох. Знаєте як це робиться? Самі пробували? Я впевнений, що НІТ:oops: Історію з кайтом вам не зрозуміти без натяків, звісно. Натякаю - ВСІ експерти сноукайтінгу у дисципліні РЕЙС-КУРС ( а я один з них, ну майже :ROFL:) , геть нічого не знаючі про ротацію, самі вигадали подовжувач кріплення планки - така собі мотузка з карабінчиком, замість чікенлупа. Виходить на 10-15 сам довше, ніж по класиці. Як ви думаєте, НАВІЩО? Ги:ROFL::ROFL::ROFL: |
Цитата:
Саня, давай менше тексту. Я реально не можу читати воду |
Бувай, Друже:friends:
Ти вижив мене з цієї теми також. Повна реінкарнація ведмедика успішно завершилась:good: |
А пояснити? Заклон саме ведмедику дає вагу на внутрішній. Де зв'язок?
|
Нлі придумали ще нових термінів. Як я ору )
Инструктор по горным лыжам ? | Не все так однозначно, конечно. В горнолыжном спорте существует конфликт между вкручивальщиками и отверт? |
"але НЛИ сюди не тягни більше. вони псіани в більшості своїй. та й взагалі русня фу"
Sheridan Тому. шо послідовний:acute: |
Раздєлєніє, вкручіваніє та отвьортиваніє! Довбойоби вони.
|
Хе, Колтурі викладає фоточкі з каунтером. Жартую, в слаломі без нього ніяк. Але фоточкі гарні
Lara Colturi ???? SPEED GIRL | Slalom is sometimes a struggle, sometimes a dance. At times I danced, at others I fought. Thank you, magical @worldcupare | Instagram |
У темі 2 додатків
Дивимось на Хіршрера 10 років тому і зараз і самостійно робимо висновки:acute:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:51. |