![]() |
Все одно, лінь :oops:
|
@Mik, мені теж було лінь тягнути це все з теми Харба. Але нашо воно там (
Додано через 1 хвилину Мені б добратися до Бука. Проїду один відрізок тричі. В каунтері, скварі та перекруті на відео. Подивимось, подумаємо. Плюс відчуття Додано через 1 хвилину На другий день теж. На більшому радіусі. В мене є 13 та 18. @Skyclub буду вдячний за теж саме. Чесно-чесно. З мене пиво. |
Побачив телемарк і подумав, може вони звідси перекрут взяли?
Alberto Spreafico | ??Italian Telemark national instructors It’s an honor being part of this truly passionate and professional group of people. .... | Instagram |
Цитата:
https://www.instagram.com/reel/DFaYLTtyy9E/?igsh=MW8xNW1xbHlzN244bQ== |
Цитата:
Але я не бачу там каунтера, для мене це сквеа В нього навіть в кінці поворота нема розходження траекторій корпуса і лиж - корпус по лижам Добавлено через 9 минут Цитата:
Не памятаю, а може і не знав ніколи, при яких конкретних умовах визначають величину радіуса, який пишуть на лижі (кут закантовки, швидкість, жорсткість лижі і т.д.) Але це якась приблизна величина, і точно не найменший можливий радіус На лижах R=13 їдуть дугами десь по 8 м |
@mansrzv , бачу каунтер в апексі (до речі, так і не зрозумів, чому ти писав, шо контрротація по всій дузі має бути. Але мені це складно :()
За радіус ти правий. |
Цитата:
Цитата:
|
Тоді ой ) я думав тікі апекс, де саме навантаження
|
Counteraction is done as compensation for the skis' turning. This means that the counteraction should be done throughout the entire turn, rather than specific points in the turn.
Це з Effective skiing Добавлено через 6 минут Хоча там же вони пишуть)) The counteraction movement starts early in the turn and continues throughout the turn, while the coiling and/or countered relationship between upper and lower will appear late in the turn. Роблять з початку, а положення зявляється в кінці. Короче ще один (суслік) фантом мув:) |
У темі 1 додатків
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:28. |