![]() |
@Skyclub , давай по ділу і менше тексту. Тут за літери не платять.
Чому ви не проти каунтеру в слаломі? |
Цитата:
кадри 5,6,7 - початок нового повороту Цитата:
|
@mansrzv , після антіципації іншого положення й бути не може ) тут головне що з ним в апексі
Ти теж не проти каунтеру в слаломі? |
Цитата:
|
@mansrzv , люблю тебе, чувак (not gay)
Почекаю писателя. Цікаво шо скаже |
У темі 1 додатків
Цитата:
Але харбіст не буде це коментувати. А Томас саме так і вчить. Він називає це ДЕЛЕНІЕ. Але Дену це смішно, бо в Харба цього нема. До речі, осісьо вам Одермат 2024. Каунтер просто пре з кожної щілини:scared: |
Це ні в кого нема. Бабло само не прийде. Відповідай про слалом давай. Морозиться тут
|
Ден, ти реально забагато перетусив з Ігрусом, вибачай. Так само , як він, не відповідаєш на прямі запитання.
1. Прокоментуй моє фото з Бріньоне. 2. Прокоментуй розкадроввку від mansrzv-ти не відповів, "люблю тебе, чувак (not gay)"-це не відповідь по суті 3. Прокоментуй мое фото Одермата без "спиной до ворот у страшному каунтері". якщо не можеш відповісти по суті, то на що схожа ця бесіда? Про каунтер і слалом - я вже сьогодні кілька разів тобі писав, що мова йде ПРИ ВЕЛИКИЙ РАДІУС. Я тобі на вушко скажу, вони у слаломі не роблять каунтер спеціально, просто коли тушка у малому радіусі стоїть прямо, бо так стоїть траса - то і виниака те положення, що сектанти звуть каунтером. |
У темі 1 додатків
Цитата:
В гіганті прихильники каунтера знаходять його для себе в кадрах на флазі Хоча це не він) А в слаломі, в кадрі на вешці, знайти його вже не можуть( На цій фотці його ж нема вродє? Але зате схоже положення є після флагу, в кінці поворота Жаль що це не каунтер. Бо каунтер - це рух, який має виконуватись з САМОГО початку повороту, для правильного утворення кутів. А не раптово зявлятись в кінці повороту, коли лижі самі приїхали поперек схилу (і, відповідно, поперек корпусу) Це моя думка про спорт. А в вільному катанні, кому подобається, можна катати і з каунтером |
Бріньоне я тобі два відоса з нею зкинув минулого разу. Деменція?
По розкадровуі теж все сказав на попередній сторінці. Там кнопка внизу Харе дрочвть на фоткі. Скікі тебе просить? Додано через 1 хвилину @mansrzv , я за скваре для себе. По аватарці видно. Вже не згадаю, з чого почався двіж взагалі. Але най буде. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:49. |