![]() |
У темі 1 додатків
|
це може бути просто утріроване виконання під час навчання
|
@mansrzv , я б таке не виклав. Вони реально так хочуть катать. Я не розумію, на кого вони орієнтуються в світі.
|
У темі 1 додатків
Ну тут гарніше, але тут досвіду вагон! Але навіщо? Шо дають ці плечі та голова? Я впевнений, шо Томмі це й сам розуміє, але схоже це головна фішка школи
Вкладення 47928 |
Цитата:
При верхній розгрузці навпаки. Апекс-зігнута, а далі випрямляється. |
@Mik , бро, там мала бути нижня. Яма на схилі, його розкрило. Я закинув кістку Скайклабу поржати
Томмі до речі не випрямляє зовнішню в повороті на камеру настікі, як це роблять профі. Ближче до снігу хоче буть напевно ) |
У темі 1 додатків
@Sheridan,
Добре Ми говоримо про положення корпуса на початку поворота, там де починають створюватися кути. Контрротація чи ротація? Подивись на кадри 5,6,7 - початок повороту. Видно що корпус випереджає лижі по напрямку руху - він уже повернутий в майбутній поворот, а лижі ще поки ідуть в іншому напрямку Хоча вона спеціально не закручує корпус в поворот, він у неї так орієнтований вже в кінці попереднього (кадр 4) Але на що це більше схоже (кадр 5,6,7)? На ротацію чи контрротацію? |
Мова про кут, (довжину ноги). На пологих схилах достатньо трохи зігнути ноги, щоб розвантажити. З боку майже непомітний рух.
|
В перекантовці шукати каунтер не буду. Цей рух корпусу називається антіципація
|
Цитата:
І як вже написала розумна людина "вони так вчаться і роблять трохи перебор, щоб навчитись". Те саме стосується і фото з Томасом - ти ж кращого ракурсу не знайшов, звісно ж, у Томаса його нема :ROFL: Але це не ад, це рух туди, куди треба і по суті в мене все ок, тільки погляд на фотографа, щоб його не зачепити. Я думаю, ти скоро Ден мені кістку смачніше покаже, не Лігетті , а себе, як треба. Ад - це коли тіло їде вправо, а дивиться вліво, або якщо вигина копита , як резиновий. Оце точно ад, бо копитам капець. До речі, хай буде нейтральна. Хлопці, а яка розгрузка у Одермата, до речі? Вам знайти фото, чи самі?:oops: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:41. |