Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Ротація чи каунтер? (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/29536-rotaciya-chi-kaunter.html)

mansrzv 05.02.2025 20:09

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 423164)
@mansrzv , я за скваре для себе. По аватарці видно.

я взагалі то так само)

Sheridan 05.02.2025 20:14

@mansrzv , тааа, каунтер заманав ще в кінці 90х. Потім Чеслав ламав мене і зпоганив своїми 50 на 50 вагою. Через 10 років після фрірайду Яковина мені розказав за Харба і я поліз на вельвет через нижню розгрузку і фантом

А тут сектанти перекрута підтянулися. Я спробував все. Каунтер видався стабільніше. Та і я люблю короткі.

Так шо закрили тему. Хочу на Бук

Skyclub 05.02.2025 20:14

У темі 2 додатків
Цитата:

Коментар від mansrzv (Коментар 423163)
В слаломі з положенням корпуса все ще більш наглядно
В гіганті прихильники каунтера знаходять його для себе в кадрах на флазі
Хоча це не він)
А в слаломі, в кадрі на вешці, знайти його вже не можуть( На цій фотці його ж нема вродє?
Але зате схоже положення є після флагу, в кінці поворота
Жаль що це не каунтер. Бо каунтер - це рух, який має виконуватись з САМОГО початку повороту, для правильного утворення кутів. А не раптово зявлятись в кінці повороту, коли лижі самі приїхали поперек схилу (і, відповідно, поперек корпусу)
Це моя думка про спорт. А в вільному катанні, кому подобається, можна катати і з каунтером

Прекрасний пост! Слово в слово мої думки - якщо б каунтер був потрібен для створення кутів, то він би робився з самого початку і всю активну фазу повороту. Тому це положення -це мить на початку нового поворота перед падінням або при невдалому проходженні воріт. При вдалому буде , як на цьому фото, або як на моєму фото у Одермата.

Ден, ти можеш їхати , як Мікаєла на першому фото, або я к той хлоп з 90 на другому.
Вибір за тобою

Sheridan 05.02.2025 20:15

Закрили. Тему. Катай поки є можливість. Але не виставляй ужас. В мене стресс від таких корчєй

Skyclub 05.02.2025 20:21

У темі 5 додатків
Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 423169)
не виставляй ужас. В мене стресс від таких корчєй

Це ти про мене, Томаса, Лігетті, Мікаелу, Одермата, бо в них перекрут, чи про хлопа 84 року? В нього каунтер.
Подивись фоточки.
На останній моя мала після школи Томаса з коментом від Томаса.
І подивись розкадровку від mansrzv, порівняй позиції.
Просто подивись на фото і знайди на них корчів

Sheridan 05.02.2025 20:27

Про тебе.

Skyclub 05.02.2025 20:40

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 423171)
Про тебе.

Ден, ти Швейка читав?
Як думаеш, як би він на це відповів?
:oops:
Але ж я не Швейк, він же ідіот, по діагнозу:preved:
Я можу по розумному

"отрицание, гнев, ТИ ЗАРАЗ ОТУТО О:beer:, депрессия, прозрение, принятие"

Джигит 05.02.2025 20:41

Ой, а я бачу на тому 4 фото майже учня Ігруса і Томас йому каже Гуд, Вері Гуд :unknown:
Це ж хтось з ваших? Нажаль фото саме маленьке, но дуже схоже на вашого "ведмедика" на початку спуску.
Останне фото не дуже розумію. Їхала дугу - рванула ручнік, грузанула обидві ноги :unknown:
Побачити б сліди або відос, так це вирваний момент з двіжухі...

Mik 05.02.2025 20:46

У темі 1 додатків
Вкладення 47940
Про гс повороти? Тоді такий скрін.

Skyclub 05.02.2025 20:48

У темі 3 додатків
Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 423173)
Ой, а я бачу на тому 4 фото майже учня Ігруса і Томас йому каже Гуд, Вері Гуд :unknown:
Це ж хтось з ваших? Нажаль фото саме маленьке, но дуже схоже на вашого "ведмедика" на початку спуску.

Якщо хтось ти не зрозумів про що мова, то вже не зрозуміє :acute:

Для розумних -подивіться на розкадровку уважніше і порівняйте рух.
Якщо і досі не дійшло, то тут я дійсно безсилий:cry:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:28.