![]() |
Цитата:
|
@mansrzv , тааа, каунтер заманав ще в кінці 90х. Потім Чеслав ламав мене і зпоганив своїми 50 на 50 вагою. Через 10 років після фрірайду Яковина мені розказав за Харба і я поліз на вельвет через нижню розгрузку і фантом
А тут сектанти перекрута підтянулися. Я спробував все. Каунтер видався стабільніше. Та і я люблю короткі. Так шо закрили тему. Хочу на Бук |
У темі 2 додатків
Цитата:
Ден, ти можеш їхати , як Мікаєла на першому фото, або я к той хлоп з 90 на другому. Вибір за тобою |
Закрили. Тему. Катай поки є можливість. Але не виставляй ужас. В мене стресс від таких корчєй
|
У темі 5 додатків
Цитата:
Подивись фоточки. На останній моя мала після школи Томаса з коментом від Томаса. І подивись розкадровку від mansrzv, порівняй позиції. Просто подивись на фото і знайди на них корчів |
Про тебе.
|
Цитата:
Як думаеш, як би він на це відповів? :oops: Але ж я не Швейк, він же ідіот, по діагнозу:preved: Я можу по розумному "отрицание, гнев, ТИ ЗАРАЗ ОТУТО О:beer:, депрессия, прозрение, принятие" |
Ой, а я бачу на тому 4 фото майже учня Ігруса і Томас йому каже Гуд, Вері Гуд :unknown:
Це ж хтось з ваших? Нажаль фото саме маленьке, но дуже схоже на вашого "ведмедика" на початку спуску. Останне фото не дуже розумію. Їхала дугу - рванула ручнік, грузанула обидві ноги :unknown: Побачити б сліди або відос, так це вирваний момент з двіжухі... |
У темі 1 додатків
Вкладення 47940
Про гс повороти? Тоді такий скрін. |
У темі 3 додатків
Цитата:
Для розумних -подивіться на розкадровку уважніше і порівняйте рух. Якщо і досі не дійшло, то тут я дійсно безсилий:cry: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:28. |