![]() |
У темі 2 додатків
Аватарки старі.
Тут теж каунтер? Розкажи, як ти його бачиш у мене. І де ти його бачиш у Бріньоне? |
@Skyclub, я на твоїй стороні, два на одного!
|
@Skyclub , і тут він є. Дивись куди внутрішнє стегно стирчить. Сань, це добре! Я собі взагалі скваре хочу катать. Він в мене на аватарці доречі
Додано через 4 хвилини Ой, друга фотка додалася. Для мене це складно, йду до Любомира - він все бачить |
Цитата:
Тепер набагато краще, ріаллі, тепер знайшовся супермен , справжній Гуру у Америці і всім треба катосити "як спорстмени Кубка Світу", не менше. Бо в Україні лішилось лише "півтора спортсмени, а Чеслав і Томмі ніколи кататись не вміли". Тому всім зараз бігти або до "іншого Валєри" або до Харба, бо інші недостатньо потужні, як виявилось:shock: Ден, внутрішнє стегно та невелика непараллельність гомілок- це до мізинця, а не до таза, якшо шо. Я виправлю і це, не бздо в каністру;) |
Така думка виникла:
Контрротація (СА) в класиці була обовязковою. Як ми робимо поворот для зупинки (hockey stop)?: провертаєм лижі поперек і врубаєм канти. Корпус при цьому має бути в контрротації, щоб канти ефективно залочились. Короткі повороти в класиці - це міні такі повороти для зупинки, тільки канти відпускаються до настання зупинки В карвінгових поворотах канти лочити не треба, нащо тоді контрротація?) |
@mansrzv , бо рейсери так катають. І це https://extreme.com.ua/forum/fis-territoriya/29517-girskolizhnii-sport-4.html останній пост про us skiteam
|
В хокейній зупинівці;) корпус вниз можна і не повертати, але тоді канти можуть зачепитсь і вийде карвінг:slalom: Це робиться для балансу - дупа на схил, а мордяка від схилу і короткий прошкряб І там ми робимо саме зкид лиж, як у поганому повороті у класиці, коли сніг летить вниз. У карвінгу нам навпаки не треба зкид.
Поворот корпусу вниз не закантовує лижі, а РОЗКАНТОВУЄ і грузить внутрішню, саме це і дає прошкряб. Це легко перевірити |
У рейсерів закантовує, а у тебе розкантовує. Не треба перевірять )
|
Цитата:
РОЗКАНТОВУЄ. Я можу особисто для тебе зробити видосик за 2 хвилини, тіко я к його тут викласти? |
У темі 1 додатків
|
Цитата:
|
Цитата:
- YouTube |
Цікаві досліди
У темі 6 додатків
Панове, пропоную подивитись на ці фото, зроблені швидкоруч, за 3 хвилини, і трохи подумати, а потім самому провести такі самі цікаві досліди, кому не ліньки -натягніть лижні черевики :good:
Після цього, ПІСЛЯ ЕКСПЕРИМЕНТУ -сперечаємось:good: 1. Фото 1. Таз внутрь=стопи автоматично ЗАКАНТОВУЮТЬСЯ, і зручно натискати на зовнішню ногу 2. фото 2. Таз назовні, стопи автоматично РОЗКАНТОВУЮТЬСЯ, і зручно натискати на внутрішню ногу 3. фото 3 -те ж перше фото, але збільшено 4. фото 4 - те ж друге фото, збільшене 5. фото 5 -таз внутрь+ антирозножка -стопи ЗАКАНТОВУЮТЬСЯ і загрузка зовнішньої ще більша, ніж коли стопи просто поруч 6. фото 6 -таз назовні + розножка-класика олдскула, мінімальна можливість закантовки стоп+автоматична загрузка внутрішньої ноги 7. Перфектне фото Федеріки Бріньоне, лідера Кубку Світу - положення тазу, корпусу, рук та погляду, прогнута зовнішня лижа Щоб розвернути ТАЗ ВНУТРЬ повороту цілком природньо розвернути туди також голову та руки. І ПРОСТО НЕМОЖЛИВО розвернути голову та руки внутрь, а таз наружу, бо ви луснете від напруги, намагаючись таке зробити. Тому, якщо на фото хтось розвернув голову, руки та плечі, то він 100% розвернув і таз також Саме тому: -розворот таза у поворот автоматично створює більшу закантовку лижам у поворот и збільшує тиск на зовнішню лижу і дозволяє додатково закантувати стопи -розворот таза назовні поворота автоматично створює розкантовку лиж, збільшує тиск на внутрішню лижу і блокує роботи стопи(зменшує ії діапазон) -розножка -зменшує можливость кантування лиж, зменшує тиск на зовнішню, та збільшує вирогідність зачепитсь внутрішньою ногою за схил Це важливо для створення максимального тиску на зовнішню лижу у поворотах ВЕЛИКОГО та СЕРЕДНЬОГО радіусу, і на це(розворот тазу у поворот) просто нема часу у МАЛОМУ РАДІУСІ, там інші пріоритети(швидкість зміни напрямку) і там ці правила майже не використовують, тобто у малому радіусі ТАЗ ЇДЕ ПО ЛИЖАХ Кого не переконало - зробіть те саме з відривом внутрішньої ноги і спробуйте створити кути стопою та тиск на зовнішню. Кому дуже хочеться з цим посперечатись, уточнюю - мова йде про ті фази повороту, де лижнику потрібен максимальний тиск на зовнішню лижу, а це більша частина повороту, (не треба для аргументації тягнути сюди фото з фаз, близьких до початку перекантовки та фото проходження ворот, бо в ті миті у спортсмена також інші пріоритети, і це не тиск на зовнішню) |
У темі 1 додатків
А осісьо вам
|
Ден, у тих, хто вчаться по ютубу, як ведмедик коуч, завжди виходить, щось таке:
-Смотріш в кнігу -відіш фігу Бо геть не розумієш сенсів без практики А хлопці таки афігенські їдуть, саме так, як треба:good: Добавлено через 2 минуты Ден, у тих, хто вчаться по ютубу, як ведмедик коуч, завжди виходить, щось таке: -Смотріш в кнігу -відіш фігу Бо геть не розумієш сенсів без практики А хлопці таки афігенські їдуть, саме так, як треба:good: В тебе Томмі вже став як Порошенко у поціновувачів сонцесяйного, приблизно так, як в мене ведмедик :ROFL::ROFL::ROFL: За це треба випити:beer: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:51. |