![]() |
@HappySkier, Так буде видно ноги, якщо загальної техніки нема, то яка різниця як ноги йдуть? Але замість знімати ноги, можна когось із знайомих попросити зняти на телефон, ні? Як на мене, то принципово важлива загальна техніка. Я катався й плугом, і дрифтом (на класиці) і могул щербинський та красієвський мені знайомий, на сьогодні вдосконалюю карвинг, але то таке. Вчусь як і 30 років тому без інструктора. Катаю просто в кайф, але кожного разу хочеться вчитись.
|
Цитата:
Моя пропозиція для тих, хто хоче саме подивитися величину своєї розножки під час руху. Крім того, таким чином буде видно також як стоять лижі на кантах в повороті. Те, що так неможливо побачити всю людину і її техніку в цілому, я розумію. |
@HappySkier, Розножка при "правильному" положенні корпуса буде одна, при "неправильному" інша. неможливо вчити їздити спочатку ноги потім все інше. Взяв слова в "" по причині неясності яку техніку рахувати за вірну. )
|
Цитата:
Єдине тільки вибрав, як вияснилося, не зовсім правильну фразу для цитування. Ще раз вибачайте. |
@HappySkier , Хто сказав що розножка то погано ? Той хто каже що спортивне катання не еталон? Що тоді приймати за взірець? У всіх учасників кубку світу вона присутня, а вони мабуть більше в тому розуміють за нас, чи ні? А вдосконалювати свою техніку немаючи взірця то як? Значить кожна техніка вірна, карвить людина на двох кантах значить техніка вірна. Все інше ніщо. 😉 я до прикладу по синіх трасах можу розігнатись швидше за деяких на червоних і це не про прямі лижі мова, але скидаю швидкість свідомо бо меніск в 3 місцях порваний.
|
У темі 1 додатків
Цитата:
А до Ваших слів хотів би додати тільки фото відомої людини. Щодо меніска чудово розумію - у мене та ж проблема. |
@HappySkier , для мене люди яки приймають учачть у такого рангу змаганнях, володіють досконалою технікою. ДаЙОш рАзнржку! 😂
|
Цитата:
Добавлено через 7 минут http://extreme.com.ua/forum/attachme...-alps-m-gs.jpg що можна сказати про розножку по цьому фото? виглядає в пів лижі) та нічого не можна сказати) з такого ракурсу (під 45 градусів) на всіх фото буде виглядати як "конська розножка" обєктивно розножку можна оцінити тільки на фото строго в профіль. тут, доречі, вона, схоже, буде мінімальна |
@mansrzv , спостерігав за повторами спусків на кубку, приблизно в черевик. +/-
|
ну найшли собі люди причину всіх бід - розножка, нііставо борються в цьому сезоні)
перед цим був еталон техніки - "сядь на стульчик сбоку", від чого розножка реально зашкалювала. завтра будуть ікс витравлювати нормально) |
на фото МХ, БЕЗ розножки НЕ зможе стати в таку позу, щоб виграти секунди. Інша справа, коли лижник, на пологому починає поворот з внутрішньої, виставляючи її вперед. то є зло. про цю розножку і йде мова.
Якщо ви цілий день катаєте, як МХ на фото, то ніхто не зробить вам зауваження за ту розножку. бо інакше не можливо, в такій позі. |
Хрен на неё ,на разножку. В прошлой буковельской методичке она присутствовала. И мы учили, и люди катали .. и всё было нормально. Гораздо большая, можно сказать, криминальная, ошибка - это КАТАНИЕ, подчеркиваю, катание, а не окончание каких либо поворотов в задней стойке. Разжевываю, потому, что иногда не очень внимательно читают написанное и что-то домысливают. Так что, лучше катать и не париться. Разножа = это особенность современной техники.
Часто приводят в пример фотографии спортсменов на трассе. У них борьба за сотые доли и безумный арсенал технических приемов. Если надо, проедут с разножкой, слии оправдано, то и в задней стойке (Боде Миллер классный чувак) Но чтобы катать как Тед Лигетти, нужно родиться Тедом Лигетти. Ктати, кто - нибудь потеет когда катается? Я не о жаркой погоде, а о чрезмерных усилиях, если, что!!! :) ;) |
@mansrzv, якраз в продовження нашого діалогу - там виклали відео виступу Міхаели в Банско, то прошу звернути увагу на ширину ведення лиж. Не дивлячись на швидкість і неймовірне "ковбашення", ширина ведення лиж майже завжди залишається однаковою, незалежно від фази повороту.
Так, я лінійкою не міряв, але це візуально добре видно, погоджуєтеся? |
Примерно ноль на старте и крайний поворот вынос сильного канта вперёд для переканта ;)
@kiliweibel .... Quasi ipnotico ????... - Sciare che Passione | Facebook |
Цитата:
Але ширина ведення це не відстань між лижами (слідами на снігу), це відстань між ногами дивіться ще раз картинку вище |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:20. |