![]() |
Цитата:
бо намагаюсь вміти та відчувати більше 👌 А по справі таки да, солянка без ритму та таймінгу читкого .. ;) ще правый поворот в мене хромає, та траввмоопасний інколи.. ( а так, треба починати якісно знімати та без принципно аналізувати, прагнути до розвідку, бо час то гроші.. великі гроші тим більше в сьогоднішних умовах Додано через 6 хвилин та взпгалі в методічках багато чого не напишуть, бо то є бізнес, по заробляння грошей бізнес.. а там є секрет, багато секретів, до яких хочуть, що інструктор сам дійшов, прагненням до прогресу дійшов ;) |
Алюмінь! ))
|
Цитата:
|
@igrus , не хочу, я ледачий і не вмію))
|
Подививсь. Сподобалось. Чому впав, я так і не зрозумів (
|
тільки почав читати вже помилки..)))
декор карвинг поняття звідки? що таке - декор? Додано через 12 хвилин Цитата:
в мене же дуже маленька помилка все руйнке вщент.. і тому потуга виходить з під контролю міттево, що і на відео чітко зафіксовано! тому це так виглядає.. ще раз повторюю, зробить на цій трасі 40 звязних поворотів, все зрозкміете що і як.. ;) |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
навязана ппихата думка ;) світ та веселка (радуга) ризноколорові :))) Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Додано через 6 хвилин Цитата:
Додано через 2 хвилини Цитата:
|
Згадав, чому дивився. Покажіть прокатку. Які секунди? На шо дивитись?
|
Цитата:
|
Харб сказав що ти тиснеш п'ятки і лижи зриває з траекторії. Він не знає, що таке прокатка. Поясни, я йому перекладу
Додано через 2 хвилини @Korben Dallas , бро, потрібна твоя допомога. Шо таке прокатка? Я серйозно, ніхто не знає |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:39. |