Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: Igrus (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/1223-igrus.html)

Mik 26.03.2024 20:04

[QUOTE=igrus;421424]глубокий снос - це великий кут ангуляціі, відхід ЦМ (таз, та низ корпусу) блище, та нище до центру повороту на поверхні снігу
ранній перенос - незначний кут ангуляціі. ( більш поямоленійне тіло також в центрі, та нище до снігу) доволі тяжще виконуеться без додаткових вправ, гарних кантів, та як мін. добрі карвінг лижі..
таке демо влаштує?)

Ангуляція vs заклон. Ніт, 100500 слів які як мокре з важким порівнюються.
Просто чудове "демо". Демо, це скорочення від демонстрації(показу). Цікаво в тебе яке розуміння цих слів. І чи можна десь тлумачний словник, яким ти користуєшся.

igrus 26.03.2024 21:39

@Mik ,просто піди до Дема в Школу, чи курси, чи як воно тобі сподобаеться назватися.. :))
за свої 100 евро на день надивишся стільки Демо, шо пісяти будешь горяче.. :)
Демо дозволить до нього доторкнутися, сфоткаться разом, спитати в нього щось, але нащо піднімати руки в вправах, він тобі так і не відповість, бо не його компетентності це знати, бо він Демо.. 💯💥⚠️
ти платишь гроші, щоб побути теж намаганням коло Демо.. :))

Додано через 17 хвилин

мое Демо, тот хто мене розуміе і хоче більше розуміти, хто знае навіщо піднімати руки вгору в вправах, хто змінюеться за години.. і категорично не катає з довбнями яки таращаться а тікток ;)
приклад все тоже Тарас, хлопець з витягу, якого я не знав до..
він розуміе, шо робить, в нього є плани на майбутне, він іде до катання не дивлячись мусор в телефоні.. бо насправді його там ще дохрена.. ;)
це було до занять..

Тарас ДО занятий - YouTube

Тарас ДО(1) - YouTube

Тарас ДО(2) - YouTube
загальний накат на лижах годин 40 всього
це відео до занять ( зима 4-5 годин зі мною, та домашні сухі літні вправи-завдання )

Додано через 18 хвилин

після довгої перерви (виізжав онин раз з друзями погано катающими, де трохи розгубив навички, що категорично не можна..!)
зустрів їх вже двох ( Міша, раніше був на навчанні десь також 4-5 годин, з ким треба катати, і тільки з ним, чи зі мною!)

хронологія коригуючого дня, увага більше Тарасу

Тарас #1 - YouTube

тарас#2 - YouTube

Тарас #3 - YouTube

нагадаю, Тарас - накат не більше 60 годин свого горнолижного життя

"яки ти пігулки ковтаешь?)) тому шо змінюеться на очах.."
слова Міша.. ;)

Додано через 2 хвилини

ще Демо?)

Lyubomyr 26.03.2024 21:47

Це ж не глибокий знос тазу.
Тарас здібний хлопець, але його рівень не треба переоцінювати, він нам нічого не продемонструє.

Джигит 26.03.2024 22:02

Цитата:

Коментар від Lyubomyr (Коментар 421430)
Тарас здібний хлопець, але його рівень не треба переоцінювати, він нам нічого не продемонструє.

Вже наступного сезону він буде катати "велвет" краще вчителя, позатрассово не так просто...

igrus 26.03.2024 22:26

Цитата:

Коментар від Джигит (Коментар 421431)
Вже наступного сезону він буде катати "велвет" краще вчителя, позатрассово не так просто...

краще - це як?)))

Додано через 42 секунди

без помилок - вже супер!! ;)

Додано через 1 хвилину

@Lyubomyr ,вам. це кому?)

Lyubomyr 26.03.2024 22:27

Читачам гілки?

igrus 26.03.2024 22:47

Цитата:

Коментар від Lyubomyr (Коментар 421435)
Читачам гілки?

у чітачів з зором все гаразд, я рахую.. ;)
якшо ви, як глядач, не дуже уважний, то це не загальна проблема ;)

Додано через 10 хвилин

хоча і можу помилятися від очікування ступеня зносу за два витяга..)))
була звичайна теоритична коректировка, яка доволі успішно продемонстрована практично наприкінці #3 на 17 трасі, але для тік токерів то мотлох, на який Вони ніколи не заідуть, Демо-сратори, всерівно обісруть :)))
сорі, то не особисто, всі поймут хто є хто.. :)))

Skyclub 03.04.2024 14:10

Трохи більше 2 тижнів, майже 3, я прожив якось без цієї дурки. Серед крутих лижників, талановитих учнів, та просто розумних і приємних людей. Але ж і скучив же ж за рідною божевільнею, як без же ж неї:pleasantry:
Зайшов таки до тіятру одного актору:oops: прочитав 2-3 пости. ССССтабільність :bad:
Знудило. Проблювався самозакохано:air_kiss:, ну як же ж добре, що ця хвороба не в мене:Bravo:, промочив горлянку :beer: і пішов собі Nach звідси.
Хлопці, як ви це витримуєте і не скаженієте?:pardon:

Sheridan 03.04.2024 14:16

@Skyclub, я не читаю взагалі

Skyclub 03.04.2024 14:23

Хлопці, хто це читає, про що там цього разу?
Які там нові відкриття?
Це він навчив пятну опору Марка та Ларочку с Мікусею?

igrus 03.04.2024 17:19

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 421483)
Хлопці, хто це читає, про що там цього разу?
Які там нові відкриття?

раскажи ка как Великий Хороший Инструктор, ученик (за 1300€) Великолепного Инструктора, ставит меня в пример подимая рейтинг значимости своей Хорошести в интернете у Израильской публики... )))
А таки реальное Демо!!))))
вам Европы мало? Украины?.. 🤔
там послали, то думаешь евреи не пошлют? :)))
А дальше шо?))) арабы..)))
ах да, они богатые.. :)))
авось и подфартит на лохах :)))

Skyclub 03.04.2024 17:36

А шо такоє, ві такі тожє єта віделі?
До чого там ТИ взагалі? Там якийсь горелижник, завалений, як пізанська вежа шкутильгає на внутрішній... Жодного натяку на тебе, повір. То не ти, ніт. Ти шо , себе там впізнав? Ти ж так не їздиш, ти ж крутий вчитель. Мене навіть спитали хто ж цей пацик, щоб його не слухати, але я тебе не здав,:friends:, нашо своїх здавати?
Вибачай, більш корявого лижника з більш безглуздими рухами для цього порівняння я не знайшов. В мене учні їдуть НАБАГАТО кращє за тебе. Хош покажу? Дитина 11 рочків їде краще за тебе. І нікому мозок не виїдає. Показати?
Давай гроші, покажу. Я ж багато витратив, якийсь підрахуй все вже запідрахуїв :preved:
Хош тебе трохи прокачаю по інтернету, вся як ти любиш, за шалені гроші?
Давай видосика -розберу по кістках на запчастини кожну мить.

І чим це тобі євреї з арабами не догодили? Ти шо, нацист???
Тоді прошу пана до гілляки!
Як же я за тобою скучив, майн лібер :crazy:

igrus 03.04.2024 17:49

У темі 2 додатків
Якщо так гарно, то продовжуй ... Викладай рівняти.. чи тільки на словах Хороший інструктор 🤓
В мене розуму хватае не виставляти та обсірати не дружніх тобі лижників..
ти прекрасно знаешь, шо зробив хуйню.. бо мені соромно за тебе.
Шо хтось мені з ʼнедоумением' пише про ту хуйню. Що с сашей сталось? Чому ти, топто я, так розизлив його.. :)))
Крізіс кажу. Клімакс.. 🥹
Тобі співчувають. Правда.. та і я зла не тримаю. С Богом іди своею дорогою... Тільки не заходь в темний кімнати.. бо.. 🫰

Вкладення 47421

Вкладення 47422

igrus 03.04.2024 17:57

Доречі я тут в короткому перед падінням певно. Але нащо.. якщо треба попвздіти богатим евреям. То не українець.. бо нема грошей на школу від Хорошого..)))
С Богом пиздуй своїм шляхом.. не дуркуй тільки багато.. а то баніть будут всюди.. тільки не тут. Бо тут купе брудне.. тут своїх Хороших вдосталь..
Як же всеж все хуево в думках тих. Хто ще щось пише тут.. все хворе точно.. але..
Сюда заходить як в брудне купе якогось поізда дешевого, зі своїм чистим рушником.. в який черга посморкатись мешканців купе... Срань.. таке в мене бачення , сорі

Skyclub 03.04.2024 18:06

Хуйню робиш КОНКРЕТНО ТИ, вже багато років перетворюючи колись цікавий форум на суцільну божевільню. Погрози, як в дитинки, що насрала у штанці і шукає в цьому винних.
Знаєш , чому я пишу там?
Бо тут ТІЛЬКИ ти, який перетворює на гівно все, до чого торкається.
А там виявилось всього 3 мудака, і там це ФБ, у бан мудаків і тиша :ROFL:
А тут тримають клоуна для шоу. Мало нам одного...Нічому життя не вчить...
Може покажеш, де я там згадав ТЕБЕ?
Там ХТОСЬ зі спини. Красиииивий.
От з себе я там поржав, ти не помітив?
До речі, тобі вистачило натхнення прочитати , що я там написав?
Про зрозуміти, я навіть не кажу.
Це занадто просто для тебе , так?
Приходь туди, тебе там точно оцінять. Я навіть знаю хто:ROFL::ROFL::ROFL:

Я буду приходити до тебе, коли матиму час , та натхнення. Бо писати про себе мені нецікаво.
Буду, як ти - тільки обсирати, і тільки тебе, бо таки є за що, і це х так весело, когось обсирати, згоден?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:28.