![]() |
Цитата:
|
:))))
Я цього сезону відкатав.. я даже не знаю, скільки... ну припустимо 30 днів.. та впав на коротких поворотах два рази, перший то був бланш та пошкодив саму дорогу лінцу ОКЛІ 👹 другий то на камеру.. :)) в мене дуже великі швидкості на синіх трассах, на більш крутых набагато повільніше їду, мені серьёзно буде не зручно та очкую швидко їхати на червоних, та чёрных трассах, бо я блокуюсь, блокуеться вся нервова сістема, я неипвдчуваю зв'язок з дійсностью та взаімодіей всіх сістема рухривого аппарату.. а від цього іду вже багато років, та вертатись не збираюсь.. в здоровому катанні все має бути під контролем цнс (центральної нервової системи) 😇 Додано через 3 хвилини Цитата:
соррі, но то є бізнес і від мене.. |
Цитата:
|
@Джигит ,так, чудово відкатали один день, по знімались трохи, тільки як я і казав, що з форматом 4К я ніц не можу зробити :)))
тільки і залити в ютуб :( Додано через 7 хвилин Цитата:
захоплюючись Харбом ви так і не розуміете саму сутність його методів та справ, та ніколи не розуміете.. 🙄 |
Цитата:
|
Цитата:
|
@Skyclub, як і в любій сфері - люди так самостверджуються. Ти ж дорослий, мав давно це знати )
|
Я на контрасті просто ох...ю.
Тиждень я слухав розумну людину і запитання до неї від розумних людей. Чіткі запитання, чіткі відповіді. Красиві формулювання, ідеальні пояснення, бездоганна демонстрація. Ніхто нікого не ображає, всі ввічливі і доброзичливі, хоч люди зібрались зі всього світу. І маскальська мова вживалась для спілкування, до речі. Сюди не заходив. Захожу, а тут якийсь маймуннік. Маймун, це не моя Луна(Місяць), а бібізяна по-узбецькі. У радянській арміїї навчили :ROFL: Пороблено, бляха... |
@Skyclub, в мене теж є така людина, як ти написав. Один в один, крім москальської мови, канєш. І я прислуховуюсь тільки до нього. Давай реагувати тільки на своїх, ок?
|
недочитуючи своїх блоків на ФБ:))) даю на сьогодні останне відео, в якому я загострив увагу на контролю та неспишному катанні..
основний показ контролю, та зменшення швидкості на крутій часті схилу.. Ивановічу, при фільмуванні, звичайно було незручно при тіх двух плужників, але це для мене звичайний подразник, який теж треба контролювати.. та мені це в кайф, виконувати ще більше завдань та контролю над не стандартними сітуаціями походу дії.. ;) 25 января 2024 г. - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:31. |