![]() |
Цитата:
люди хотят зразу кути та ангуляцію ))) нерозумія що та звідки ці терміни беруться )) на результат яких дій воні доречни :acute: |
@igrus, ідеально катаєш:good:
разножка в мінусі, "пятно опори", чисто на внєшніх силах без напряга, в любих умовах! |
@mansrzv ,дякую, особисто від тебе це рад читати, але це тільки намагання щось роз'яснити, показати, для загалу.. коли все вичерпаеться піде розмаїття коротких, кути, та жопи по снігу..
Но.. я зараз пропоную собі саме безпечне агресивне катання, топто дуже компактно (пятно опори дуже близько до проєкціі ЦМ на сніг) не такі кути, як хоче загал інсти, та эталону крутости.. намагаюсь інколи відштохтуватись, але ссикотно. треба другий курорт, чи вільні траси. но цим не заморочуюсь, мені це не дуже потрібно, для інсти нема бажання напружуватись, ну може згодом, коли коротки трохи набриднуть.. зараз 90% тільки коротки.. насправді то і е справжнє катання короткими поворотами.. ніколи не набриднуть.. ;) |
@igrus,
хороший прогрес, розуміння нюансів техніки абсолютне, всі рухи згідно анатомії, фізіології і лфк:agree: не знаю хто тут може тобі ще шось корисне підказати... Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
хто читав мене всі ці роки, той зрозуміє.. ;) чи просто мати трохи 3D уяви в цьому недосконалому двухмірному світі.. :))) |
Цитата:
|
ну таки просто!!! танцюй хоть лезгінку, але будь в балансі.. ;)
|
викладу пост моїх думок в одній з цудових лижних груп з багатьох дебільних меседжерів цього відкрито-закритого всесвіту думок.. :)))
можно сказати то мій підсумок тюремно-лижного життя останніх років:))) если бывать на склонах больше 15-20 дней в сезон, то конечно можно прогресировать в катании, если меньше, то прогресс особо не прилипает, но регрес не наблюдается, просто нужна активное поддержание формы в не зимние сезон, а мышечная и рефлекторная память все сделают независимо от тебя, через некоторое время нахождения на склоне (ппросто есть этап врабатывания в закатаные навыки, какие уже будут с тобой до тех пор, пока ты не начнёшь менять технику обучением) Я сейчас пробую ездить своей до ковидной техникой, и у меня это убого получается, мне очень не комфортно и где-то даже опасно катать по старому, за полных 3 года я изменил полностью подход к катанию, но таки я много трачу времени на склоне, может даже через чур много, но и эфект от этого есть, прогресс и главное здоровье коленей, так как раньше совершенно не работала стопа и голеностоп вцелом, в общем если просто, то большая часть нагрузок от колена переместилась на бедро и таз, а также вниз на стопу и голеностоп это главная здоровая составляющая задача современного подхода к катанию на горных лыжах ;) |
|
Інструктор Корбан Продакшен, як завжди, шпортався на чайниках зі своєю сонькою.. )))
11 марта 2024 г. - YouTube Финіш на цьому, щось треба міняти..🤔 |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:41. |