![]() |
Потужно:good:
Пятно опори на внутрішню, ангуляцію вже поборов, розножка - ти наступна!, пяточками вжух-вжух Глубочайші знання в біохімії гірських лиж і якісь 100 днів в сезоні - і вот така конфетка:agree: Цінник за консультацію на кріслі - боюсь уявити;) |
Цитата:
Вступлєніє:pardon: (Тузік, той самий, що вкусній та нехуййовий:oops:) -Гаврюша, які люди, які розмови! Тепер по темі темі:shock: Біля дзеркала стоїть напівголий Адам Жоржович, добіса гарний мужичок, і корчить в дзеркало протівні гримаси. -А квадротріцепс як працює , а пятно яке, а вжух-вжух, йя їбу! Адам Жоржович (самовпевнено). Я ету курву так задєлав, шо она уже і говоріть нє может. ( С любов’ю поглажує себе по пухлому тілу обома руками). Тєло блядь я їбу. Кожа як у бога. Адам Жоржович надвигає кепку на лоба, гарно піднімає брови і заходиться видавлювать прища на носі, а видавивши зсовує брови, примружує оченята і корчить в дзеркало огидні гримаси. Адам Жоржович (солодко бормоче під ніс). Мен – піздєц усьому. Митець від Бога, а нє вот єто вот фсе Васiлiса Егоровна i мужичкi. « Цікаві Досліди |
як класно можливо розворушити кубло :)))
Додано через 16 хвилин @mansrzv , ти з Закарпаття?) який присмак має твоя цукерка? не кажи, що тільки з мятою поважаешь.. :)) бо м'яти забагато дуже шкидливо впливає на розум ;) |
@igrus ,ага...хто всрався?! Невістка!))
|
@Korben Dallas ,
за шо ти? :)) не заважай проводити эксперементи з психоаналізу дії якості звукового обладнання соні на рецепторы слухового аппарату, та взаємодії з рецепторами зору. поки що в мене два піддослідних объекта ;) хочешь бути третім? 🤔 не раджу, бо висновки тобі теж не сподобаються ;) |
@igrus , як ти вмієш докуя написати, але щоб ніхто нікуя не зрозумів!?)))))
|
головне мені зробити висновки.. :)))
А під досліджені то расходнік, хто їх згадає горбі історії.. :) науці треба жертви.. 😇 |
@igrus ,я знову зрозумів, що нічого не зрозумів))
|
это психология чувак ;)
можешь додати ще дописи в телеге, та твоі зауваження до обробки відео ;) для більш зрозумілої картини це вскриває дуже особисті деталі, до яких объекта катання ніяк не стосуються :))) це дія умовних, та безумовних рефлексів подразників, все та же собака Павловна, та закони зграї хто перший `гав`, а кому потім можно.. :))) а всого то - дуже чутливі мікрофони у Sony :) а твою пораду про музичку пізніше зроблю)) той день і справді був охуенний!! та підняв настрій ти мені своею сонькою.. :))) не звертай увагу на псіхоз навколо, бажай тих днів хочь ціеї весни, кол дожили до неї :))) |
@igrus ,про психологію я і сам можу розповісти)) А музичку ти не додав, бо лінивий))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:38. |