| 

| Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |  

|  03.04.2023, 15:15 | #241 (посилання) |  
	| Bukovel Skischool 

Зараз: поза форумом Звідки: Kyiv Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110 | Хлопці, не сваріться🤗 Юра катав мало, але для себе відчув деякі покращення за цю миттєвість - а це найголовніше!   |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 15:22 | #242 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Юра шукав нєвєсомую стопу. Каже знайшов, коли ми Валерін ром допили ввечері. А всі його відчуття покращення видно на видосі в темі Бука. |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 15:24 | #243 (посилання) |  
	| Bukovel Skischool 

Atomic Hawx Ultra 110 | Бри! Їдьте вже і будемо шукати "невагому стопу" разом 🤗 |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 15:29 | #244 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Korben Dallas  Бри! Їдьте вже і будемо шукати "невагому стопу" разом 🤗 |  Її не існує, чувак ) |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 15:34 | #245 (посилання) |  
	| Bukovel Skischool 

Atomic Hawx Ultra 110 | @Sheridan , тільки Юрі про то не кажи😁 |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 15:35 | #246 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Бляха, я тільки зараз зрозумів, що це може бути кривий переклад терміну unweighted foot. Але це ненавантажена, а не невєсомая. Так хоч якись сенс з'являється. Бо цей неологізм такий самий, як минулорічний "рєзьбіть" від to carve. Боже, боже, що ти робиш... |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 16:52 | #247 (посилання) |  
	| Ридонли 

Зараз: поза форумом Звідки: Буковель Снаряга: прокатные :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Skyclub  что вы за люди, а? |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Skyclub  Мене взагалі приколюють форумчани, які ваажають себе експертами.Ми всі аматори, хоч і трохи прокачані.
 |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Sheridan  Я тільки одного знаю ) |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Skyclub  А з цього місця можна з подробицями, шановний Альфред Юхимович |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Skyclub  Комусь і лом-інструктор. Когось і пацанецький навчить карвінгу |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Korben Dallas  І мова йшла про лижників-рівень катання(це спорт або інструктор рівня Бойчука), а не про інструкторів, що вчать плугу та декоративному карвінгу. |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Skyclub  Игрус, не имея возможности общаться вживую, у меня все больше риск сорваться и послать тебя подальше с твоими смешными оценками и наставлениями. |  
	Цитата: 

| 
					Коментар від Skyclub  Человек выложил фото с катания в Кашпировских-просил комментариев.Я дал позитивный.
 И все равно срач
 |  и это еще не все прочитали откуда невозьмись свои ники и фамилии, чтобы поддержать и оправдыватся на резкие критерии проф пригодности в этом сраче.. 
кто умело пользуется пропагагдой и срачами мы просто читаем по хронологии не такой уж и длительной ..
Добавлено через 3 минуты 
я это к тому, что всем по барабану что то там обсуждать и чемто делится..  
критери аматорства уже утрачены , осталась просто злоба .. наверно это время такоэ, не благодарное сейчас  
				 Востаннє редагував 3dss: 03.04.2023 о 18:56.
 |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 17:09 | #248 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | @Korben Dallas ,
 Добавлено через 25 секунд

@Korben Dallas ,😭😭😭

Добавлено через 14 минут

@3dss , а де злоба? Де срач. Людина прокоментувала, Дякую Саша!!!. Я до критики наоборот відношусь як до курсу вперед. Валера сказав руки ширше, значить ширше, Ден сказав ноги ширше, значить ширше, не комфортно мені? так я ж можу і вернути все назад. В мене ціль безпечно і по можливості красиво катати. А перший день(фото), то взагалі мабуть 5 чи 6 проїзд за сезон. Двійка, верх. Кантів нема, стельок 😁 нема, найщов на другий день в сумці. Зато дякуючи Любомиру продуктивно і цікаво.
 І головне!!! Два дні в продовження річної дискусії(срача) , я тупо звертав увагу на стопу, як вона працює, що давить,коли давить, в яких поворотах, в яких загрузках розгрузках. Бо до цього катав і навіть не думав за неї, все автоматом йшло. Бо бути "коленочніком" якось не хочеться😛.
 Дякую Любомиру за підсказку на рахунок станової тяги, і тій дівчинці за переклад статей. Тепер я знаю що робити на цей сезон. Дякую фотографу за ці фото. Просто профі навіть добавити нема чого.
 І головне!!! Нафіга сратися??? Нас і так мало.
 |  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 17:16 | #249 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | 

|  
	|  |     |  

|  03.04.2023, 17:16 | #250 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Луцк Снаряга: уже свои | А тут що не так? |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 42 | 80 | 34 (69%) | 15 (31%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 0 | 78 | 161 | 38 (49%) | 40 (51%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 6 | 14 | 2217 | 5289 | 1447 (65%) | 749 (34%) | 31 (1%) | 
|---|
 | 

|  |