![]() |
У темі 3 додатків
|
@ex_edc , зроби стоп-кадр чітко збоку ;)
У тебе занадто пряма спина і майже відсутня ангуляція в стегні. І останній кадр яскраво говорить, до чого це веде: ти їдешь на внутрішній лижі. Може і не постійно, але стабільно :) Тут було про потрібні уколи палкою. Це має сенс лише коли ти їдешь короткими поворотами з швидкою зміною руху. Доречі, спробуй на крутому схилі і я впевнен, що впадешь, якщо не будешь чітко йти на зовнішній ;) |
@ex_edc, Завал корпусу в середину повороту.
|
Цитата:
|
Цитата:
Не падаю )). Быльше завантажую зовнішню. Вимушено, бо інакше впаду )) Про спину - зрозумів. Дякую. |
@igrus, ОК, проїхали. Успіхів в еволюції.
|
@Mik ,так катают сотни тысяч лыжников и контролируют полностью свое катание не тратя сил своих
И в кайф кстати |
@igrus, я закрив питання, не витрачайте час.
|
Цитата:
Нічого ж не змінюється ) |
Цитата:
Це відео не зразкове а якраз усереднене. Тобто катав не показуючи максимальний рівень а середній (максимально виходить трохи краще, але не завжди пам"ятаю про внутрішню, руки ширше/вище, ангуляцію корпус/стегно. На рівні рефлексів поки що цього нема. з"являються десь на 4-5 день постійного катання. |
@Mik ,не беспокойся о моем времени, оно бесплатно..
Добавлено через 28 секунд Пока бесплатно ;) |
@igrus, моє вже ні...
|
Так, друзі, не треба :) . Мені важливі всі коментарі людей які катають краще за мене. З чимось погоджуюсь, з чимось ні, але на всі звертаю увагу. І зауваження щодо корпусу, і про розножку (колись дійду до усвідомлення проблеми, так сподіваюсь).
Це все відображає мої цілі катання на лижах - легко, красиво, у задоволення, різними типами катання, з правильною етикою поведінки на схилі. Саме тому безмежно вдячний Валерію і Адольфу за практичні поради у цьому році. Ігрусу - за прості але дуже круті корисні вправи які він порадив мені минулого року. Баркасу - катання і єгер з яким - то задоволення ). Юрі і Роману, шкода що з вами майже не катав. Прошу всю критику адресувати мені ) :dance4::beer::friends: |
Сорри, не смотрел, вечером постараюсь посмотреть;)
И правду, не на те темы я здесь время трачу :( |
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
и с заклоном корпуса, при его катании, ты прав если он уйдет в заклон сузив сильно ноги (что не есть ошибкой , это стиль такой отдыха на лыжах), то его вернуть обратно будет многим сложнее, чем сейчас лепить карвинг |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:40. |