![]() |
Взяв на пробу Росіньол бандіт В2w 170см. буду пробувати на довших лижках завтрі на кашці.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Кстате, Альбертович и Эдельвейс. Гляньте на руки Чеслава. Не нужно мне говорить, что это специфика скоростной трассы СГ, я сам всё понимаю. Просто посмотрите на руки :) Альбертович, попробуй так.
http://www.skiclub.org.ua/images/200...kovel-5171.jpg |
А, что у Чеслава с рукакми всё впорядке?Мне кажется они немного опущены, я не хочу сказать,что у меня всё в порядке,но я работаю сама над собой!!!
|
Цитата:
|
Похоже Эдельвейс из гурманов:) Можно конечно вокруг Чеслава с линейкой побегать, но сложновато будет да и незачем.
А я не вижу каких-либо недостатков в этом фото. Если Альбертович выдаст парочку таких поворотов, я скажу что ему учиться больше нечему. Альбертович давай!:) |
Цитата:
Цитата:
Аля чесслова буду старатись, пробував ручки притискати як Діп казав, до цього треба привикнути. Головне що Вам "нравятся мої ноги" (с) чий не памятаю. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Тут начебто руки працюють, но це не карв а щось типу класики, потягнуло мене на горбочку пригнути :oops:, а дарма :fool: Початок і завершення начебто нормальні :wink:
YouTube - P4050758 Тільки прошу босяком не називати :agree: Шолом, перчатки, палки - все є.:crazy: То саме але з інакшого сайту Тростян 05 квітня 2009р (північ) on Vimeo |
Цитата:
Цитата:
YouTube - P4050758 Судя по табличке в левом вверхнем углу и окрику при торможении надо полагать что успели:P??? |
Цитата:
|
Цитата:
|
P2248050 - YouTube
Рвіть мене і ні вчому собі не відмовляйте P2248051 - YouTube Рвіть мене незважаючи на мій передпенсійни вік P2248052 - YouTube рвіть незважаючи на раскалбас в плюсовій температурі на Гимбі P2248053 - YouTube рвіть за разнос на крутяку P2248054 - YouTube рвіть за блін те за що я рву всіх тих кого вчу катати. :girl_cray2: сьогодні пацан який катав на еланах 120, почав катати на елан А06, коли в прокаті йому (мама його просила бо я викрутки не мав) переставляли зусилля кріплень то вони (прокатчики) сказали "для дитини ТАКІ лижі - ВІН НЕ ПОЇДЕ. Пацан 124см зросту, одягнув Елани 06 і повалив з Гимби як книжка пише. Це все тому що його мамця з А06 мала можливість перейти на Мегфаєр :wink: Карочі, всє давольни всє смєются. Чекаю відповедей на мою каталку. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:15. |