Albertowych |
27.03.2013 20:23 |
Цитата:
Коментар від Lom
(Коментар 213902)
Албертович, я тут ще трохи подумав... Рекомендував би Вам трохи погратися в варіята, то не є ганебно )) :
1. Червоний схил
2. Їзда по траверсу, повільно, основна стійка
3. Розвертаємо корпус разом з руками вниз по лінії спаду схилу, зависаємо на носочках лиж. Має бути ефект, що п’ятка виймається з мештів.
4. Тупо чекаємо. Лижі самі розвернуться вниз по лінії спаду. Не помагати, не заважати! Лижі самі знають куди і як, вони не дурно такі гроші вартують :)
5. Лижі поїхали прямо вниз. Стоять! Не рвати зразу в поворот! Дати трохи часу і відстані, щоби набралась відповідна швидкість, і плавно, м’яко зачинаєм кантувати і одночасно згинати коліна. Не сідаємо на дупу! Лижа пише дугу і виходить знову на траверс. Не губимо нагрузку на носок протягом всієї дуги! Плавно розгинаємо коліна... і див. п.1.
Так, то є декор в чистому вигляді. Але дуже добре дає м’язам і спинному мозку зрозуміти, що від них газда хоче.
|
Оце слово в слово, те що і дівчонкам розказую, Показую, примушую але тіко перших 15 ну максимум 16 хвилин, а потім погнали .....
В мене з Сянькою (та шо в білих штанах і синя куртка) вже паралельний карвінг малими дугами получаєтся, правда по команді ... раз - два.
Рижик з заду по слідах старається тем витримати.
http://extreme.com.ua/forum/kashpiro...tml#post213685
я оператор тому і не в кадрі
Додано через 3 хвилини
Цитата:
Коментар від igrus
(Коментар 213910)
да ленивый он конь.. скоро его девчонки (с) :) будут лучше его катать
ну разве что ВИП спасет "отца Русской Демократии" :)))
|
от з тим твердженням "отца Русской Демократии" категорично не погоджуюсь
:D
|