![]() |
@Sheridan, все залежить від мети. На кого людина хоче бути схожа. Різні стилі, школи.
|
Цитата:
Це занадто дешева провокація :friends: Я вибрав саме цей ракурс, бо його полюбляють всі топи. На тій фотці в мене майже немає помилок, і є все, що треба. Про вагу на внутрішній -а звідки такі ідеї? |
@Skyclub , афрейму не буває без ваги на внутрішній
|
Цитата:
И убери за собой весь мусор, плиииизззз!!!! Добавлено через 1 минуту хто такий афрейм? |
@Skyclub , Тамас мав використовувати цей термін замість совкового "Ікс"
|
У темі 3 додатків
Ги :)))))))))))))
На малих кутах, як їде наш форумний розумник, то то Х, і вони шкідливі. Но великих кутах зовсім інша історія. |
У темі 1 додатків
У Томаса все ідеально. І нам з тобою до їх кутів ще катати і катати.
Вкладення 46793 Забери вагу з внутрішньої |
Хто взагалі приніс на цей форум бридку снобську звичку хейтити всіх, хто хоч трохи не схожий на топів з вищого світу, а?
Ми всі не схожі, і ніколи такими не будемо. Після звично "приємного" спілкування я для себе вирішив, з цієї миті, шо абідєлся как деффачка :ROFL: :oops:, фотки викладаю, відео викладаю, запрошення у поїздки також. Коменти по суті техніки не пишу, бо набридло... Бо якщо чомусь навчився, навчуся і зможу пояснити( а вже багато чого є) - хрін :Rose: вам, а не пояснення, :friends: Бо воно нікому не потрібно. Аби тільки захейтити, :shock: Читайте Ігруса, він навчить :crazy: |
@Skyclub, бльо, чому це хейт?
|
чому 90% коментів у всіх такі? я сам такий, аж соромно. це щось наше , рідне? і майже все ж не по темі.
якщо вже марнувати час, то може кращє у приємному спілкуванні? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:56. |