![]() |
Звідкиж я знаю? Це ж ви Кашпіровські. Там купа всього. Поки їдеш повільно, хоч щось можна відслідковувати, тільки дав газу - все і розвалилось.
А перший поворот зажди через дупу робиться :)) |
@Skyclub, уяви собі, що це я їду на відосі. Доколупуйся! Шо ти бачиш?
|
Бачу праву руку не там, або вона запізнюється.
Таз не завжди крутиться , як треба Бачу різну ангуляцію у поворотах, ні лівій зовнішній ніби кращє. Про погляд мордяки Томас вже сказав. Невеличкі Х, бо мізинець не задіяний, а стопа та стегно вже трохи працюють Внутрішня рука завжди занизько, через це плечі не горизонтальні, недостатня ангуляція - недостатній баланс на зовнішній. Що добре -мені здається, що поворот таки на кантах, без просковзування при перекантовці. |
@Skyclub, гора далеко? Їдь виправляй помилки, які тобі Скайклуб написав )))
|
До гори 1100км. Якщо клієнти не зіскочать, то через 10 днів спробую. У паузах мж навчанням. Але ж захочу поганяти, а не вправи робити...
|
Друзі, гірськолижники! А це мой останній проїзд у старій техниці, вчора вдень. Тут майже нема головного елементу, але тссс
Тут вже є майже все, що треба, я бачу проблему у двох елементах. Менш важливий -встаю у поворотах, це зовсім просто побороти, якщо постійно бачиш відео. Не мав такої можливості, бо постійно працював з учнем. Більш важливий - тут відсутня робота тазом. Мав паузу у роботі і поїхав поганяти. Ввечері я їх виправив і вже наступного дня півдня закатував, як мені здається вже без помилок. Маю надію через 2 тижні повторити і зробити відео , до речі маю 2 вільних місця у тур в Доломіти, 11-18 березня |
@Skyclub , буду чекати наступного відео. Хочу побачити різницю. Зніми нормально тільки )
|
Дай ідею, як зробити гарне відео андроїдом без стабілізатора та людиною, яка катосить гірше за мене?
У хвіст, чи їхати на нього стоячого, чи повз нього? Чи як?... |
@Skyclub , враховуючи твої дуги, я б їхав позаду в плузі. Але я вмію знімати близько. Це критично...
В лоб треба камеру з зумом. Так шо телефон чи гоупро ззаду. Стабік на андроіді дууууже бажано ( |
Тут все добре видно. :oops:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:04. |