Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) Виключно технічна тема. Флуд, гарно (негарно) - заборонені. Коментувати фото та відео можуть лише ті з форумчан, хто без зайвої скромності реально катає та розбирається в техніці карвінгу. Читайте правила Розділу. Всім дякуємо! |
22.03.2017, 17:09
|
#1 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Лижі є
|
Kairos
Добрый день всем.
Сильно не гнобите, помогите советом 
Часть ошибок понимаю сам, но так как экспертом себя не считаю, надеюсь на помощь.
Всем спасибо заранее.
Трасса 17А
Сорри за качество, с операторами проблема.
|
|
|
22.03.2017, 17:37
|
#2 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Виктор, нужен инструктор! В Харькове их хватает, советую у нас покатать с инструктором, в горы уже ехать катать и прогрессировать )
В Декабре черкнете в ветке Харьков или Новой харьковской швейцарии.
|
|
|
22.03.2017, 18:02
|
#3 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Джигит
Виктор, нужен инструктор! В Харькове их хватает, советую у нас покатать с инструктором, в горы уже ехать катать и прогрессировать )
В Декабре черкнете в ветке Харьков или Новой харьковской швейцарии.
|
Спасибо, с инструктором катал на НХШ, и еще обязательно буду пользоваться услугами. 
Только учеба - процесс не быстрый
PS Так все плохо? 
|
|
|
22.03.2017, 18:23
|
#4 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Для простейшего склона вы слишком зажаты... По технике долго можно говорить, мне проще показать или на месте подсказать.
Не фонтан, но если работать то многое получится. Друга вон за 5 занятий по 1.5 часа подправили так что видео, на синих трассах, уже приятно смотреть )))
|
|
|
23.03.2017, 08:52
|
#5 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Джигит
Для простейшего склона вы слишком зажаты... По технике долго можно говорить, мне проще показать или на месте подсказать.
Не фонтан, но если работать то многое получится. Друга вон за 5 занятий по 1.5 часа подправили так что видео, на синих трассах, уже приятно смотреть )))
|
OK.
Думаю, в следующем сезоне встретимся (спасибо за желание помочь  ).
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 16 | 14 | 13 (72%) | 5 (28%) | 3 (6%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 53 | 92 | 30 (57%) | 20 (38%) | 3 (6%) |
---|
Month | 1 | 39 | 2440 | 8452 | 1645 (67%) | 692 (28%) | 107 (4%) |
---|
|
|
|