![]() |
@Sheridan ,Бойчук каже, що ти на зовнішній?...то він просто тебе втішити захотів))
Додано через 3 хвилини Не знаю...дивлячись на фото і за моїми відчуттями - ти на внутрішній для мене тут)) |
@Korben Dallas, мс та кмс різні теж сказали, що на зовнішній. в них це визначається терміном "ненагруженая пьілит". Ось, як бачиш. Ні ти, ні Ігрус, ні я - ніхто з нас не шаріт, про що пише. Тому катаємо в кайф, а аватарка - просто сама нормальна з знятих моєю малою її першим фотіком. Їй 13 було. Вона була щаслива, що я з її аватаркою хожу )
|
І ще одне...ми або спілкуємось тут про лижі і техніку не переходячи на особистості, або продовжуємо називати один одного молдаванами, гриземось і розбігаємось по норах...це я до Міка звертаюсь зараз.
Додано через 2 хвилини Цитата:
|
@Korben Dallas, я про це 20 років кажу. слава аллаху, знаю англійську, тому є кого читати.
|
Помилки є у кожного, мені просто цікаво стало спробувати розібрати фото на молекули. Якщо кому тут стане легше, то я можу сміло вказати на свої, бо я про них знаю і йду до того, щоб їх виправити. Я був впевнений, що всі це сприймуть адекватно...я помилявся виходить. Вибачайте, якщо що...
|
Саме почистилось...ітс е мірікал!))
|
@Korben Dallas , ти просив - я почистив. Більшість переїхала до Міка в тему
|
@Sheridan ,він буде радий такій депортації))
|
@Korben Dallas , він сам попросив. Любить колупати діагнози
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:24. |