![]() |
|
Прикольний відосик :good:
Ти завжди так старанно їдеш, чи тільки на камеру? Якщо додати агресії, то взагалі будеш красунчиком:good: |
@Skyclub ,
Він всю зиму провів в горах, без стресу, на свіжому повітрі, на курорті. Заідки взятися агресії?) |
работая совершенствоваться трудная задача у инструкторов сегодняшнего бука, надеемся эта ситуация изменится координально со сл сезона
у Валери главная задача это концентрироваться внимание на важных вещах, не распыляться на интернет дичь, тем более на этом форуме.. база очень готова к восприятию нового именно с акцентом на главные задачи, но он даже сам не знает, какие задачи у него будут со сл сезона ;) главное это готова База для прогресса! Это увереннотвердый левел 2 по стандартам буковеля..👍 |
На Нашому Форумі є люди, які пройшли Школу Томаса. Є люди, котрі пройшли Школу Чеслава. Є люди, які пройшли Школу Харба. Є навіть інструктор, який пройшов Школу Буковеля. І не один раз!
І є 3дсс, який пройшов Школу Ігруса. Там навчають Базі ненависті до всього. Чи заздрості. Хто сходить в цю Школу, відпишиться, що там насправді. Тільки не свинособачою, будь ласка |
Цитата:
так как ход таким закрыт туда.. ;) |
Хвороба прогресує просто на очах... А такий приємний дядечко був, :beer:...
Щось пробзділось в датському князівстві... Його би в ПТУ чи в інститута. (Лесь). А поки що він забавляється тим, що банить нас у Цукера, мабуть через іврит :oops: |
@3dss , Зеленський ти????
|
У темі 1 додатків
Я тут подумав...це ж треба так любити свою роботу, щоб десь за 110 днів сезону не взяти жодного вихідного 😁❤️🤗⛷️
Вкладення 46872 |
@Korben Dallas , в мене коротший сезон був тільки в 1972 році, бо я тільки в березні народився і не встиг на Бук. Йобана русня...
Не уявляю собі 110 днів сніга. Ви розумієте, скільки всього спробувати можна? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:44. |