Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Горнолыжные курорты > Туры, трансферы и попутчики > Коммерческие туры > Доломиты-декабрь, февраль, март
Коммерческие туры предложения турфирм

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 16.12.2024, 11:33   #121 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: поза форумом

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@Mik, мені подобається твоя аватарка. Харб би лайкнув

P.S. Змушений розжувати псіанам. Вузька стійка = вага на зовнішній, сепарація по тазу, корпус те шо книжка пише
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 16.12.2024, 11:46   #122 (посилання)
Парапланерюга

Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race ​​Pro
Схоже, в нас вже є нова лайка - псіан, мене Ден вже кілька разів так назвав. Типу це якась відстала від життя сєкта - пласкоземельщіки, антивакси, соросята, та послідовники Томаса.
На іншому боці справжні герої - харбісти, типу це авангард робітничого класу - а як на мене, то просто виборці.
І це правда - бо я ковідний антивакс та поціновувач Томаса, якому тільки 40 років, а не Харба, якому вже 75 і який, хоч і дуже крутий, але вже принципового не здатний вигадати щось свіженьке, а тільки вдосконалювати старе.
Вони, харбісти, чомусь вважають, що вигадали все - вузьку стойку, вагу на зовнішній, сепарацію по тазу і нерухомий корпус у коротких. А всі інші типу про це не знають і не використовують, онлі харбісти так можуть.
Це вже схоже на стару комедію Тартюфф, який у вчителя тільки у 50 років дізнався, що розмовляє словами та реченнями(чи що там було, хто у школі добре вчився, агов?)
Мік на аватарі мені теж подобається, якщо шо,
А якщо відведе ліву руку більше ліворуч, то буде взагалі класіко-перфекто, як на мене
Зараз піду шукати моє фото зі спини а ля Мік
Мініатюри додатків
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  467473632_1101205498222032_6745241846903070318_n.jpg
Переглядів: 8
Розмір:  8,0 КБ
ID:	47826  
Старий 16.12.2024, 11:56   #123 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
ЬІьіьііьіьхіьіьхьіьіь. Ти не псіан, бро. Я цей термін вигадав (так само, як і перекрут доречі) і юзаю його в англоінеті. Там Деб Армстронг їбанулася наглухо - я з неї почав. Ох вони бісяться, я верещу. Мені б ще круту англійську... Моєї не вистачає

Дивись шо вона викладає.

Бро, за це треба банити скіпасс і гнати в шию з інструкторства
Старий 16.12.2024, 12:06   #124 (посилання)
Парапланерюга

Подивись на її очі. До психолога вона вже не встигла, їй вже тре до психіатра
Цікаво, вона навмисно, як старперша, обсирає"перекрут", або дійсно не розуміє цей рух?
Бо саме дуже схожий рух рук та корпусу і дає великі кути і робить всю біомеханічну конструкцію логічною на самому початку повороту.
Але вона його спотворює до тошноти
Старий 17.12.2024, 11:31   #125 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, бро, ще рік тому вона була +-норм і її відоси навіть шарилися тут, на Нашому Форумі. Розказувала мені днів 10 тому, що Харб то маркетинг, взагалі ігноруючи мої слова про те, що ми розмовляємо про кути та трансфери, а не шо кому належить. Їбанулася бабка. Шкода, вона катала з серйозними чуваками. Здається, вона тренер в Штатах чи десь, не пам'ятаю.
Старий 17.12.2024, 12:37   #126 (посилання)
Парапланерюга

Та Харб зараз крутіший за неї у 100 разів.
Вона використовує своє спортивне минуле і дає приватні уроки за всі гроші світу і піпл хаває це.
Непогано влаштувалась, не заздримо
Старий 17.12.2024, 12:43   #127 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, та мені пох, шо люди катають ротацію (блює) та встають в трансфері. Мені достатньо азіатів та купки пмтсівців. Є на кого подивитися. Є що пробувать. Тільки хз чи буде цей сезон.

А ти молоток, бро. Катна там за нас.
Старий 17.12.2024, 12:53   #128 (посилання)
Парапланерюга

Звісно, катну, бро!
Але є невеличка проблемка. Я ж катаю саме ротацію у довгих, і більшість азіатів також, і Пол Лоренц, і вже більшість топових демонстраторів робить це. Але хтось принципово не бачить цей рух, або підмінює терміни, бо ротація ж не є жопокрутом
Той самий випадок, коли треба зустрічатись на схилі і демонструвати наочно різні рухи і порівнювати, я сам кожного дня щось по новому бачу з того, що Томас навчив, треба час та накат.
Ну то таке, головне всім добрим людям, і тільки їм!
Старий 18.12.2024, 11:25   #129 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, я не про ту ротацію. чи про ту? не може буть

Ротація яка буееее це те шо робить Деб Армстронг на підносах на відосі. Це коли псіани в трансфері крутять лижами в поворот. Десь там на рівні корпуса, намагаючись передати імпульс вниз.
Старий 18.12.2024, 11:46   #130 (посилання)
Парапланерюга

Як на мене, то цей видосик чудово демонструє те, що більшість вкладає в сенс слова "ротація", з усіма хибними "поясненнями".
Но коммент. Я мав на увазі зовсім інше.
Нема сенсу вчитись по ютубу.
Деб закінчила виступати у якомусь там 85 чи щось таке - повний олдскул, і на тацях вона демострує класичний жопокрут.
Від видосиків із Стенмарком набагато більше користі, він класно одну ногу піднімає
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000056 (70%)23 (29%)1 (1%)
Yesterday035817056 (70%)23 (29%)1 (1%)
Month31104947158682596 (53%)2220 (45%)123 (2%)