![]() |
У темі 1 додатків
|
У темі 6 додатків
|
Доломітові Альпи, Італія, гірськолижний рай.
2 місця на 6-13 січня, 3 місця на 3-10 лютого, місця на 23-30 березня. |
У темі 1 додатків
Доломітові Альпи, Італія, Селла Ронда
Маю 2-4 місця на 23-30 березня. |
Шановне панство!
Через постійну присутність у всіх темах психічно хворої людини з клікухою ігрус, та купи негативу повязаною з цим, я таки піду з форума. Кому цікаво те, що я зараз роблю - є контакти на моєму сайті Розклад турів Київський екстрім-клуб SKYCLUB і ФБ. Олександр Федак Хай щастить! -гірськолижні тури у Доломітові Альпи, начання -сходження на Монблан та Маттерхорн -віа феррати, каякінг, САПінг, хайкінг, автомобільні тури у Альпах -тури Новегією на мінібусі, каяки , САПи, риболовля |
Якщо комусь цікаво - гірськолижні тури у Доломітові Альпи 2024-2025, з можливим навчанням в мене, по бажанню-
7-14 грудня - група набрана, зараз можна добукати щє 1 номер, є місця на навчання 21-28 грудня -все заповнено 4-11 січня -є 2 місця у забуканому, та можна добукати, є місця на навчання 18-25 січня- є 2 місця у забуканому, та можна добукати, є місця на навчання 22-29 березня- можна добукати, є місця на навчання лютий-початок березня - під замовлення поселення, прокат, навчання по всій Селла Ронді |
цікаво.
|
У темі 1 додатків
Якщо тут бувають дівчатка. Цьому котику треба знайти подружку у кімнату на 7-14 грудня у наш тур у Доломітові Альпи. Дівчинка весела , смілива і розумна, бо я її бачив і на віа ферратах і на вітрильному катамарані. Каже, якщо порядний хлоп, то можна і хлопа :oops:.
Бляха, я сам не можу, я ж непорядний:pardon: До речі, кляті італійські капіталісти зробили атракціон нечуваної шари для родин, Суперскі родина, великі знижки. Перший раз максимальну знижку придбати можливо тільки у касі с 15 по 28 листопада. Просто знижку на родину у касі коли завгодно. Цього року тим родинам, хто придбав сімейну карту у минулому році у цей період можна поповнити карту онлайн. Ми спробували і ось що вийшло: -у найкрутішому гірськолижному регіоні світу Селла Ронда+Доломіти суперскі 600км-1200км трас, троє моїх дівчат будуть катосити за 37.5 ойро, включно з Різдвяним високим сезоном. Кому цікаво, як це працює -звертайтесь |
Цитата:
|
Та після такого дивного виступу мого одногодка Тайсона я вже також боюсь програти по очках:fool:
|
Клятий жлобоЦукер не дає мені показати мої ж відео, спробуйте так
Олександр Федак |
А якого сезону кіно?
|
Свіженьке. Що, все так погано?
|
Я вже трохи випав з теми, тому не маю права оцінювати їзду.
Але звернув увагу на екіп, тому спитав. |
Ги. Купив нову куртку такого ж кольору, шолом старий. Штанці чорні всі однакові. А лижки ці бомбезні, навіщо щось міняти? Можу ще перчатки жовті начепити, коли руки закатаю.
Їзда зараз міняється кожного дня, отримане весною від Томаса повільно починає працювати, сам розумієш, швидких змін не буває і копита треба берегти. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:07. |