![]() |
@Mik, мені подобається твоя аватарка. Харб би лайкнув
P.S. Змушений розжувати псіанам. Вузька стійка = вага на зовнішній, сепарація по тазу, корпус те шо книжка пише |
У темі 1 додатків
Схоже, в нас вже є нова лайка - псіан, мене Ден вже кілька разів так назвав. Типу це якась відстала від життя сєкта - пласкоземельщіки, антивакси, соросята, та послідовники Томаса.
На іншому боці справжні герої - харбісти, типу це авангард робітничого класу - а як на мене, то просто виборці. І це правда - бо я ковідний антивакс та поціновувач Томаса, якому тільки 40 років, а не Харба, якому вже 75 і який, хоч і дуже крутий, але вже принципового не здатний вигадати щось свіженьке, а тільки вдосконалювати старе. Вони, харбісти, чомусь вважають, що вигадали все - вузьку стойку, вагу на зовнішній, сепарацію по тазу і нерухомий корпус у коротких. А всі інші типу про це не знають і не використовують, онлі харбісти так можуть. Це вже схоже на стару комедію Тартюфф, який у вчителя тільки у 50 років дізнався, що розмовляє словами та реченнями(чи що там було, хто у школі добре вчився, агов?) Мік на аватарі мені теж подобається, якщо шо, :good: А якщо відведе ліву руку більше ліворуч, то буде взагалі класіко-перфекто, як на мене :beer: Зараз піду шукати моє фото зі спини а ля Мік:oops: |
ЬІьіьііьіьхіьіьхьіьіь. Ти не псіан, бро. Я цей термін вигадав (так само, як і перекрут доречі) і юзаю його в англоінеті. Там Деб Армстронг їбанулася наглухо - я з неї почав. Ох вони бісяться, я верещу. Мені б ще круту англійську... Моєї не вистачає
Дивись шо вона викладає. Interski International | @armstrong.deb breaking it down!!! EASY!!! . ?? ?? ? #interskiinternational #isia #iaess #ivsi #wheresciencemeetspractice #interskifamily... | Instagram Бро, за це треба банити скіпасс і гнати в шию з інструкторства |
Подивись на її очі. До психолога вона вже не встигла, їй вже тре до психіатра:fool:
Цікаво, вона навмисно, як старперша, обсирає"перекрут", або дійсно не розуміє цей рух? Бо саме дуже схожий рух рук та корпусу і дає великі кути і робить всю біомеханічну конструкцію логічною на самому початку повороту. Але вона його спотворює до тошноти:bad: |
@Skyclub, бро, ще рік тому вона була +-норм і її відоси навіть шарилися тут, на Нашому Форумі. Розказувала мені днів 10 тому, що Харб то маркетинг, взагалі ігноруючи мої слова про те, що ми розмовляємо про кути та трансфери, а не шо кому належить. Їбанулася бабка. Шкода, вона катала з серйозними чуваками. Здається, вона тренер в Штатах чи десь, не пам'ятаю.
|
Та Харб зараз крутіший за неї у 100 разів.
Вона використовує своє спортивне минуле і дає приватні уроки за всі гроші світу і піпл хаває це. Непогано влаштувалась, не заздримо:acute: |
@Skyclub, та мені пох, шо люди катають ротацію (блює) та встають в трансфері. Мені достатньо азіатів та купки пмтсівців. Є на кого подивитися. Є що пробувать. Тільки хз чи буде цей сезон.
А ти молоток, бро. Катна там за нас. |
Звісно, катну, бро!:friends:
Але є невеличка проблемка. Я ж катаю саме ротацію у довгих, і більшість азіатів також, і Пол Лоренц, і вже більшість топових демонстраторів робить це. Але хтось принципово не бачить цей рух, або підмінює терміни, бо ротація ж не є жопокрутом:acute: Той самий випадок, коли треба зустрічатись на схилі і демонструвати наочно різні рухи і порівнювати, я сам кожного дня щось по новому бачу з того, що Томас навчив, треба час та накат. Ну то таке, головне :beer: всім добрим людям, і тільки їм! |
@Skyclub, я не про ту ротацію. чи про ту? не може буть
Ротація яка буееее це те шо робить Деб Армстронг на підносах на відосі. Це коли псіани в трансфері крутять лижами в поворот. Десь там на рівні корпуса, намагаючись передати імпульс вниз. |
- YouTube
Як на мене, то цей видосик чудово демонструє те, що більшість вкладає в сенс слова "ротація", з усіма хибними "поясненнями". Но коммент. Я мав на увазі зовсім інше. Нема сенсу вчитись по ютубу. Деб закінчила виступати у якомусь там 85 чи щось таке - повний олдскул, і на тацях вона демострує класичний жопокрут. Від видосиків із Стенмарком набагато більше користі:agree:, він класно одну ногу піднімає |
але НЛИ сюди не тягни більше. вони псіани в більшості своїй. та й взагалі русня фу
|
Я саме для того и притягнув, щоб сказати ФУ:bad:
|
@Skyclub, там є один прикольний тіп в інсті. артем загородських, здається. талановитий і не жене нлішну пургу. шукать не буду. сам тобі попадеться якось
|
Задорожкін. Вчився у Томаса, а потім принципово забув про це. навіть десь гнав на нього, вони там у мордорі Томаса дуже не люблять, майже травлю вчинили. Катосить класно, а так москаль москалем. Постійно вилазить у мене на ФБ.
Тримай видосик з ротацією по Томасу від нього, типу стьоб. Але він саме так і катосить, і це гуд ИНСТРУКТОР / ТРЕНЕР ПО ГОРНЫМ ЛЫЖАМ | ? @novak__ivan_ | Instagram |
Цитата:
Што она нєсьот, це жесть. Який стірінг? Аааааааа!!! https://www.instagram.com/reel/DDw7DgQOyHl/?igsh=MXM3dGd6YWU0eXkyeQ== |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:07. |