![]() |
У темі 1 додатків
А в Альпах потихеньку розпочався гірськолижний сезон. Мій Гуру Томас Марніц вже взриває мозок своїми свіжими відосиками з льодовика Штубай.
А от таку фотку ви зможете отримати тільки у нашому гірськолижному турі у Доломітові Альпи на Селла Ронді. Саме такою світлина вийде у грудні, січні, та на початку лютого. А далі - ніт, бо таких кольорів вже не буде. Навіть там. Навіть, якщо ви симпатична дівчинка, і у вас є помаранчеві штанці 🙂 Навіть у червоних так вже не вийде. І ніхто, крім мене, так добже вам не зробить 🙂 , бо знаю локації, і маю час та натхнення. Лишилось трохи місць для справжніх естетів у заброньованих апартаментах та у моєму мікроавтобусі: -6-13 січня, 2 місця -3-10 лютого, 2 місця -23-30 березня, 4 місця. Також вчу кататись на гірських лижах від початківця до експерта. Ну майже експерта, бо я таки скромний хлоп 🙂 , можу забезпечити дешевим прокатом. Проведу по найкращіх схилах та найкрасивіших локаціях на Селла Ронді, включно з гастро туром 🙂 А раптом хто не знає? Доломітові Альпи - найбільший гірськолижний рай у світі, в одному скіпассі поєднано 1200 км трасс, а Селла Ронда - це 600 км гірськолижних трасс у 4 великих долинах, бездоганно доглянутих, із 100% осніженням, на висоті 1500-3200 метрів, з неймовірними краєвидами. Не кажіть потім, що я не попереджав |
А в какую, приблизительно, сумму выйдет поездка в феврале?
|
Цитата:
|
Проживание двоим дешевле на сколько? есть ли скидки на скипасс для взрослых (70лет и 68)? доставка тел от гостиницы до подъемника?
|
Скидки на скипасс от 58 года рождения, доставка тел включена обсуждение итоговой цены в личке, там много деталей всплывает
|
Всем привет! Зарезервировали номер на 10-17 февраля в Pozza di Fassa. Кто на эти даты будет в этом регионе, предлагаю держать связь.
|
@Spin , бро, я тя щас стукну )
|
Я 3-10, блин, не стыкуемся..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Коротко, по суті питання.
Накатав майже дипломну роботу про гірськолижну Селла Ронду у Доломітових Альпах. Запрошую протестувати на собі 🙂 6-13 січня 3-10 лютого 23-30 березня Поселення, трансфер, прокат, навчання. Можна також у додаткові дати. 1-8 грудня у Лівіньйо з безкоштовним скіпассом - тут треба думати швидко Гірськолижний тур у Доломітові Альпи Селла Ронда з гідом |
Цитата:
|
Написав у приват, план класичний. Я зараз тут. Сьогодні проїхались по Селла Ронді.
Опис туру Гірськолижний тур у Доломітові Альпи Селла Ронда з гідом |
Раптово звільнився номер на 2-4 особи у нашому гірськолижному турі у гірськолижний рай у Доломітові Альпи на Різдво на 23-30 грудня.
Якщо кому цікаво, думати треба швидко, бо заберуть |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:08. |